Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfenyítsem a lakótársamat?
Ez két megoldás, bébi, nem egy. :D
Egy kicsit higgadj le. Legyen a füledben a fülhallgatód, és gondold át az egészet. És próbálj felnőtt emberként viselkedni. Szedd össze a gondolataidat, és beszélj vele.
Ha nem megy, add ki nekem a szobádat. Én csajként bírom, ha két pasi elvan egymással. :D Jól néznek ki?
Ertelme se lenne az ilyen emberrel beszélni. A tulaj amikor kiadta az albérletet, megemlítette hogy ha kell takarítónő akkor szóljunk. Én kb. úgy néztem rá mint ha papot akarna hívni, nem is értettem az egészet. Aztán amikor két hét után meguntam a takarítást a srác után, többet be se tettem kb. a konyhába a lábam. Feljött valamikor a tulaj és látva az állapotokat, mondta hogy akkor iderendel takarítót. Nem tudott jönni a megbeszélt időpontra. Én épp vizet forraltam, a mosogatóban halomban már két hete a mosatlan, avas zsíros szenny, épp jön a lakótársam és mondja, hogy "azt hittem fog jönni a takker, és majd elmosogat", mindezt egy szolid nevetéssel lezárva.
Te ezek után még beszélnél vele? Úgy, hogy ő a pszicológia hallgató és nem én, neki kellene látnia rajtam hogy bajom van vele. Ez az ember egy senki, a társadalom söpredéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!