Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek 22 évesen még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 22 évesen még nem késő belecsapni a melegprosti bizniszbe?

Figyelt kérdés
Passzívként vállalnám csak, mert az izgat, meg elég lányos is vagyok tulajdonképpen. Őszintén izgató számomra ez a munka, de persze lehet hogy élesben amikor átmegy rajtam egy csomó pali akkor már nem fogom élvezni. Mindenesetre szeretném elkezdeni, aztán lesz ami lesz.
2016. nov. 9. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem.. De óvszert mindig használj..
2016. nov. 9. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Sok sikert! xD
2016. nov. 9. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ez életveszélyes , a homo közt sok tetű akad aki simán elkap elad és futtat aztán ha ez nem oké simán eltüntet . Érzelmileg zsarolnak aztán élesbe mert ha nem számlaképes a történet akkor bukó mert lehet ingyen szolgáltatni .
2016. nov. 9. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a #3-nak, szerintem el se kezd.
2016. nov. 9. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Már nagyon kiöregedőben vagy.
2016. nov. 9. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorító.. Jó nagy marha vagy ha egyáltalán elgondolkoztal rajta h ezzl fogsz foglalkozni... Ne akarjon már minden 100 alatti iq-s meleg Gagaszar milánra hasonlítani...bár kétlem h ő prosti lett volna, nincs az a pénz amiért én beleraknam..
2016. nov. 10. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd! Nem a koroddal van a baj, de nem ajánlanám neked ezt. Boldogtalan életed lenne.
2016. nov. 11. 00:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem undorító hivatásos qrvának lenni, de te tudod. Azzal számolj, hogy nem tudhatod kivel hoz össze a sors, lehet hogy épp nem lenne szerencséd és valami elmebeteggel aki épp a melegprostikra utazik és mondjuk leütne, megkéselne és kirabolna. És nem hiszem hogy jó megbélyegzettként élni, mert ha esetleg később megkomolyodnál csak úgy találnál pasit, ha külföldre mennél mert híred menne hogy mi vagy és akkor senkinek sem kellenél.
2016. nov. 13. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg jó az neked, hogy olyanokkal is lefekszel akiktől hányingered van? Mert ez is a "munkád része" lenne. A munka nem arról szól a prostiknál hogy azzal fekszenek le akivel akarsz.
2016. nov. 13. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!