Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a szexuális irányultságára vonatkozó kérdést teszek fel valakinek hétköznapi helyeken?
Figyelt kérdés
Voltam boltban, ahol a pénztárnál lévő fiútól megkérdeztem minden körítés nélkül, hogy kikhez vonzódik. Volt előzménye is, úgy tűnt néz engem, meg olyan meleges volt a kinézete is. Azt válaszolta, hogy igen, meleg. Aztán visszamentem kicsit később a pénztárhoz, megadtam a telefonszámomat és eljöttem. Nem hívott. Ez körübelül 2 hónapja volt, azóta szintén történt egy hasonló dolog, ott se hívott az illető. Mit gondoltok, nem jöttem be nekik, vagy esetleg elvettem az ismerkedés romantikáját azzal, hogy előre megkérdeztem. Ha hetente mentem volna a boltba és minden alaklommal beszélgetünk kicsit lehet jobban alakult volna?2016. nov. 6. 13:41
11/18 anonim válasza:
Nem haragszok, de nekem meg úgy tűnt hogy igen.
12/18 anonim válasza:
Amúgy a kérdésre válaszolva igen, indiszkrét a kérdés, pláne így nagy nyilvánosság előtt pl.
Nézd ha valaki nem tetszik 1-re, az 100.-ra sem fog ...
13/18 A kérdező kommentje:
Azért arra figyelek, hogy egyedül legyek a pénztárnál, mikor megkérdezem.
2016. nov. 6. 18:51
14/18 anonim válasza:
nem hiszem hogy elvetted a romantikáját, ha valaki kell az kell...
15/18 A kérdező kommentje:
De akkor indiszkrét vagy nem? Vagy indiszkrét, de nem baj?
2016. nov. 6. 18:54
16/18 anonim válasza:
Az indiszkért az mindig baj...
Egy vadidegentől megkérdezni hogy meleg vagy e?
De másrészről teljesen mindegy mennyire indiszkrét ha eymásnak lettetek volna teremtve vagy lett volna szikra akkor összejön.
Ezek szerint nem tetszettél a srácnak.
17/18 A kérdező kommentje:
Meg lehet simán, hogy nem tetszettem neki. Csak gondoltam a tekintete, amiből megállapítottam, hogy meleg, attól volt olyan, amilyen, hogy tetszettem neki.
2016. nov. 6. 19:05
18/18 anonim válasza:
Kérdésed tolakodó volt. Egy vadidegen legfeljebb tudományos kutatás céljából kérdez ilyeneket, de akkor is előbb tudatja azt a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!