Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Takács Nikolas meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Takács Nikolas meleg?

Figyelt kérdés
Soha nincs barátnője, a viselkedése is túl "lágy", sok helyen olvastam, hogy annak mondják, sőt, még azt is, hogy övé a passzív szerep.

2016. nov. 4. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Hideg
2016. nov. 4. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:

ha-ha

Komolyan kérdeztem, nagyon bírom őt, az egyik legtehetségesebb fiatal férfihang itthon.

2016. nov. 4. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Tehetséges? Jah.. anno 2010 ben
2016. nov. 4. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi? Szerintem nagyon képzett a hangja, lehet nem szerepel mindig a bulvárban, de attól még nem kellene bántani. Sőt, kifejezetten jó, ha nem szaladgál mindig valamelyik szennylaphoz mint a többi.
2016. nov. 4. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
interjúban egyértelműen azt mondta hogy nem az.
2016. nov. 5. 01:30
 6/7 ftf1983 ***** válasza:
82%
Interjúban egyik se fogja elmondani, hogy meleg, pedig sokkal több meleg énekes és celeb vagy Magyarországon, mint azt gondolnák az emberek.
2016. nov. 5. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
van egy meleg ismerősöm aki beszélgetett már vele többször is, ő tutira azt mondja hogy meleg.
2016. nov. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!