Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak hetero fiúk akik le tudják szopni magukat?
Figyelt kérdés
Csak meleg fiúk csinálják vagy heterok is mert hallottam,hogy heterok is csinálják de ők nem a pinát szeretik?Akkor miért szopnak faszt ha a pinát szeretik,mert ha egy faszt szop vagyis önmagát nem képzelheti azt,hogy egy pinát nyaldos:D
Szóval amikor ezt csináljak mit gondolnak?
2016. nov. 3. 21:20
1/7 anonim válasza:
Valaszoltam volna de ez a f*s szuro mindembe belekotott, felidegesitett es hagytam a francba xd ha erdekel irj privatba es leirom remdesen az en haverom miert csinalja:D
2/7 anonim válasza:
Én heteróként csak a kíváncsiság miatt csináltam. De egyáltalán nem annyira jó élmény, mintha barátnő csinálná. Kb 3-4-szer csináltam egy év alatt és ennyi, abbahagytam.
3/7 anonim válasza:
Én is napi rendszerességgel leszopom magam, nekem istenien jó érzés. :) Imádom csinálni. :)
6/7 anonim válasza:
Én nem tudom,de szívesen venném egy másik sráctól,ha leszopna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!