Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak többsége rasszista?
Figyelt kérdés
Felraktam egy meleg szexhirdetést és még azon a napon felhivott egy vagány 30 év köröli marketing vezető hogy szeretne szexelni és egyből azzal kezdte hogy magyae vagyok-e aztán felhivott egy 50 év körüli férfi és ő is azzal kezdte hogy reméli nem vagyok cigány.Tehát akkor a melegek többsége magyar jó módú válogatos igényes férfi?A cigány homoszexuálisok pedig azért se merik felvállalni a másságukat mert nem elég hogy melegek de még cigányok is.ezért inkább elvesznek egy taknyos orrú büdös könnyen kapható cigány lányt mint hogy elvállalják hogy melegek2016. nov. 3. 11:45
11/15 anonim válasza:
Azért kérdezhette meg mert gondolom van tapasztalata, hogy a prostik zöme cigó származású.
És most nem rasszizmusból írom de ha bármelyik vidéki Auchan parkolója mellett elhaladsz vagy főúton az ott lézengő lányok fiúk 99% nem magyar.
Mondom még egyszer a tapasztalat és a statisztika nem rasszizmus.
Ellenben nálad van pár belőle ebben az 5 sorban is...
12/15 anonim válasza:
Momentán cigó sráccal járok. Számomra kifejezetten izgatóak a szép barna fiú. Nagy a farkuk, szét álló a fülük. Szexik.
14/15 anonim válasza:
Én meleg vagyok.
A párom és én sem szeretjük a cigányokat, se semmiféle bevándorlókat.
15/15 anonim válasza:
Raktam már fel én is hirdetést az egyik szexpartner kereső oldalon,és én is rákérdeztem,hogy magyar-vagy cigány,mert volt pár esetem,amikor megloptak a lakásomban és bizony azok cigók voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!