Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbek igényesebbek is?
Hát nem feltétlen.
Legjobb pèlda erre a hugom.
2016. okt. 28. 15:14
2/12 A kérdező kommentje:
Remélem feltűnt, hogy nem minden egyes emberre levetítve értem a kérdést, hanem statsztikailag és remélem a kategória nevét is elolvastad.
Engem a "szebbek" kategóriába szoktak sorolni, (tehát félreértés ne essék, nem én magamat) mégsincs párom. Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem az emberek nem azért igényesek, mert szépek, hanem azért szépek, mert igényesek.
2016. okt. 28. 17:34
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, ebben teljesen igazad van. Ebből viszont szerintem következik is, hogy ők se könnyen találnak párt, hisz ha valaki magával szemben igényesebb, az másokkal szemben is.
Második vagyok: Régen én is csak azokkal álltam szóba, akik úgymond szépek voltak. Az első barátom baromi jóképű volt, magas szőke.
Aztán jött a sok csalódás, és rájöttem, hogy a külső tényleg nem minden. Lejjebb adtam az igényeimből (a második barátom kezdetnem pl egyáltalán nem tetszett), de az a tapasztalatom sajnos, hogy a nem túl szépek is csak addig vannak oda érted, amíg meg nem kapnak, illetve amíg érdekes vagy számukra, és elérhetetlennek mutatod magad. A két barátom között volt egy srác, aki szintén nem volt túl helye, de én mégis egészen megkedveltem, és hát csak addig volt oda értem, amíg egyszer ott nem aludtam nála. Érdekes módon utána már nem igazán keresett, és a találkozókra is kifogásokat talált mindig, holott előtte ő erőltette, hogy randizzunk. Ebből a következik, hogy hiába vagy szép, párt találni így sem könnyebb sajnos.
2016. okt. 28. 20:10
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ebbe nem tudlak megerősíteni. Magamat csak a kevésbé szép helyébe tudom képzelni és én soha nem kértem meg senkit, hogy aludjon nálam. Bár azok közül, akik tényleg nagyon tetszettek, talán nem is volt olyan, aki ne csak alkalmit akart volna velem. De nem leszek nagyképű, lehet én is első alvás után megunnám még a baromi jóképűt is.
Remélem feltűnt,hogy a kérdésed tartalma teljesen független a nemi hovatartozástól,ezért is merészeltem vàlaszolni.
2016. okt. 28. 21:49
8/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem független. Egy szép heteró nő tényleg bárkit megkaphat, míg egy szép meleg férfin ugyanúgy a hibákat fogja keresni a másik szép meleg férfi.
Ezer meg egy oka van, hogy egy ember miért egyedülálló. Lehet valaki szép, de ha buta, vagy kiállhatatlan, vagy büdös, akkor nem fog mindenki utána kapni.
2016. okt. 28. 22:09
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg sokat számít a kinézet, mert ha nem jó a kinézet, a többi paraméter már lényegtelen. Attól a néhány esettől eltekintve, amikor hajlandó valaki kevésbé szépekkel belevágni valamibe, mint itt is írták.
Kapcsolódó kérdések: