Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy melegbár? Mi folyik ott?
Sziasztok aki volt már melegbárban mit látott ? mit szoktak ott csinálni nem vagyok meleg csak érdekel
bunkók melőzenek köszi
Kellemes hőmérsékletű.
Ebből kifolyólag forró víz folyik ott, a fűtés csövekben.
Mivel normális választ eddig nem kaptál...
Melegbárban voltam már és elég negatív véleményem van róla. Bunkó, vad, szexéhes, beteg ember volt ott többségben (hozzáteszem nem általánosítok, lehet máshol nem ilyen csak én voltam rossz helyen). Nekem nem jött be. Jobban kedvelem a melegbarát helyeket. Itt pécsen van egy kávézó ami kulturált, normális emberekkel teli egyszerűen szuper hely. Inkább ajánlanám az ehhez hasonló helyeket mint melegbárokat.
25f meleg
Én hetero nőként voltam már párszor, ugyanis százszor jobb a buli, mint egy sima helyen. Többnyire vannak travi show-k, azaz férfiak beöltöznek nőnek és előadnak valami zenés, táncos műsort. Emellett persze szól a zene a tánctéren, ami többnyire a mai diszkó slágereknek felel meg. Itt normálisan táncolnak, buliznak, vannak leszbik, melegek, persze csókolóznak is. Vannak táncosok, mint egy sima helyen is a gogo csajok, csak itt fiúk is táncolnak.
A pia baromi drága és szerintem pancsolt, de a hangulat marha jó. Vannak sötétszobák, ahova elvonulhatnak azok, akik szeretnének. Senki nem erőszakoskodik, nem nyomakodik, nem láttam még ott attrocitást. Sokkal kedvesebben állnak mindenkihez, és normálisak.
Én nyílt napon voltam, akkor ez volt a helyzet. Amikor viszont csak melegek mehetnek be, akkor nem tudom, mi folyik ott és milyen a helyzet.
Osztom a hármas véleményét.. Én is inkább a melegbarát helyeket kedvelem, mint a melegbárokat.
26f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!