Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol alalkulnak ki eros kotelekek?
A helyzet a kovetkezo: van egy srac, tudom h meleg enis azvagyok,dumalgatunk ismerkedunk , aludtam is mar.nala egy hetvegen (masik varosba lakik) ott volt csok, simi-tapi stb de szex nem! En nagyon-nagyon megkedveltem mert helyes is es olyan lenyugozo szemelyiseg imadom.. A lenyeg h tudom meg fentvan az oldalon ahol megismerkedtunk (enmar levettem magam onnan mert szeretek egy emberre figyelni ismerkedesnel) es tudom h meg beszelget mas sracokkal is, ezzel nincsis baj, semmit se igertunk egymasnaj v ilyesmi de a hetvege nemis alkalmi huncutsag volt. A kerdes lenyegeben az h hogy tudnam, illetve mitol alakulnak ki azok a dolgok amik vegul parkapcsolathoz vezetnek? Azt tudom h szimpinek talal de ez nem eleg. Annyi srac utan vegre valakit talalok akit (jo tulzassal) de eltudnek kepzelni magam melett a jovoben egy hazban stb.. Szoval a szememben igazi alompasi:D meg nem ereztem h ennyire megszeretnek "szerezni" valakit.. Kepeslennek barmire:D az erzes mikor vegre talalsz valaki tokeletest es nemakarod elengedni..
Koszi h vegigolvastad ez a kis regenyt amit irtam!:) elore is kodzonom a valaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!