Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ölelés, simogatás, csókolózás, nektek bejönne egy szexhaverral?
Figyelt kérdés
Csak mert kb mindenki azt mondja igen, de valójában meg nem. Mármint míg kanosak még ok a csók pl, de elélvezés után nincs kedv simire, bújásra, stb. Pedig nekem pont azután esik jól. Csak én vagyok így ezzel?2016. okt. 15. 00:01
12/15 anonim válasza:
Ugyanúgy bánok egy szexpartnerrel mintha a barátnőm lenne.
13/15 anonim válasza:
Nekem eddig kapcsolaton kívül egyszer volt barátság extrákkal. Akkor mindketten szerettük simogatni, ölelgetni és puszilgatni egymást előtte és utána is :)
20/f
15/15 anonim válasza:
nekem nagyon bejön pedig aktiv vagyok főleg ha utána együtt tudunk aludni összebujva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!