Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk ha van fiú testvére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk ha van fiú testvéretek, eszetekbe jutott már, hogy szexeljetek vele? Ábrándoztatok vagy álmodtatok már erről?

Figyelt kérdés
Meg tudnátok tenni? Van itt olyan is aki megtette, hogy szexelt a fiutestvérével? Milyen volt, Megbántátok? Én nem vágyok a fiutestvéremre (amugy is ő hetero), de ha a gondolat előjött, undorodtam még a gondolattól is. Egyébként sincs köztünk olyan szoros testvéri szeretet és nem is volt soha, pedig más testvérek köz van. Nem vagyunk rosszban, de mint idegenek ugy tekintünk egymásra. Ha esetleg kideülne hoyg biszex vagy meleg,akkor se tudnék vele szexelni. Nem lenne hozzá gyomrom. Idegennel semmi akadálya, ha valamennyire szimpik vagyunk egymásnak. Ti hogy vagytok ezzel.

2016. okt. 8. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Behányok még a kérdéstől is..

Mintha azt kérdeznéd hogy hetero fiúk anyátokra felizgultatok már?

Húgodat d.nád?

Beteg kérdés, beteg gondolat.

Amúgy egy nővérem van, én külföldön élek, és sajna ő is a korlátoltak közé tartozik így nem beszélünk évek óta.

2016. okt. 9. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Fúj. Bele sem gondolok. Egyébként sem jövünk ki egyáltalán. A bátyámra semmilyen szempontból sem nézek úgy, de ha lenne egy olyan fiútestvérem, akivel szoros testvéri kapcsolatban állnánk és olyan fullos pasi lenne, akkor sem, hisz ez annyira bizarr. De a gondolattal biztos eljátszadoznék.:P
2016. okt. 10. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon foglalkoztat *-*

Tényleg nem hétköznapi dolog de szerintem testvérek között is lehet olyan, hogy megkívánják egymást vagy esetleg érzelmileg kezdenek többet érezni egymás iránt.

2016. okt. 13. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi sexelünk tesómmal, de nem vérszerint szval nincs para xdd 20 F
2016. okt. 14. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
22 éves meleg srácként három fiútestvérem van. Egyikükre se tekintettem még ilyen szemmel, és nem hiszem, hogy valaha is fogok. Mármint, ők a testvéreim nem pedig három "random pasi". Együtt nőttünk fel, meg minden... Nem, a gondolattól is viszolygok, hogy velük valamit is csináljak.
2016. okt. 16. 15:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

uncsitesó számit?

de konkrét sex nem volt,csak egy kis tapi,nyali.

2016. okt. 17. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

17 vagyok.

de halottam történeteket.ott azt magyarázták,hogy.szükséglet, és semmi érzelem nincs.

pff..így még rosszabb.

2016. okt. 17. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Igen, már belegondoltam milyen lenne. Sokszor verjük ki egymásnak, élvezi a farkam de sex nem volt
2016. okt. 18. 12:49
 19/20 anonim válasza:
100%
Pont nemrégiben olvastam egy meleg ikerpárról, ha gondolod írj, foglalkoztat.
2016. okt. 18. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha lenne öcsém tuti h játszanánk...megmutatnék neki mindent!! Nagy buli lenne :D
2016. okt. 19. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!