Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, hogyan dugjon az aktív fiú, hogy az nektek a lehető legélvezetesebb legyen?
kutya, az tényleg szexi és vadállati. Hogy mennyire gyors/lassú meg mély, az függ a méretétől meg stílusától.
Pl nem jó tövig benyomni és utána mint a nyuszi nyomni, azért kell egy kis bemelegítés. Az elején amúgy is jobb a lassú, mert akkor érzékenyebb minden.
Nekem ebben nem volt részem a kapokból.
Srácok, 26 éves vagyok, 14,5-15 cm, és vastag, ez mennyire jó farok? (pesti vok)
Eleinte lassan óvatosan, de ez függ mérettől is, aztán ha már kellően kitágultam, akkor szeretem ha keményen megdugnak. Mélyen csattogósan durr bele.
Póz attól függ alkalmi vagy nem nem, szex vagy szeretkezés, szeretkezésnél az összebújósabb pózok ami közben csók meg simi mehet, bár a végén szeretem ha az is átmegy kemény dugásba.
Több pózban szeretem csinálni ne csak az egyik fél dolgozzon először szeretek beleülni, lovagolni,aztán kutya is jó, de nekem a kedvencem, hasamon fekszek kinyomom a popsim párnát teszek alá általában, aztán úgy dugnak. Mondjuk itt is egy nagy vastag méretű pasival ezta pózt nem csinálom, max óvatosan, mert napokig fájna utána, itt elég mélyen és durván meg tudnak dugni, ebben a pózban.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!