Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy homoszexuális fiú táncolhat egy hetero lánnyal, vagy csak szigorúan egy másik, szintén homoszexuális fiúval?
Ha kettőjüknek ez okés, akkor miért ne? De pl én azért nem táncolok szalagavatón, mert lánnyal nem szeretnék(meleg fiú vagyok és nem publikus) és nem tudok másik fiúról, akinek hasonló "elképzelése" van, mint nekem...Meg egyik osztályfőnök mesélte, hogy egyik évben nem volt elég fiú és két lánynak együtt kellett táncolnia és az milyen már. Most gondolj bele, hogyan reagálnának arra, ha két fiú együtt !akarna! táncolni és mondjuk coming out-olnánk is ott egyet.
Meg a pingvin vs hamüpipőke ruha, a társastáncban alapvetően az, hogy megvan, ki vezet stb...Nekem olyan fura ez az egész. :D
Viszont esküvőn persze hogy táncolnék mondjuk a menyasszonnyal, mert ott más, ott nem kell betanulni semmit és csak rövid ideig égetem úgyis magam, mert letámadom a desszerteket úgyis. :P
Bárki bárkivel táncolhat, nincsenek ilyen komoly szabályok. Ami jól esik.
Nekem heteroként két meleg táncpartnerem is volt. Angliában, ott ezt azért jobban felvállalják az emberek. Elsőre az őszintét megmondva kicsit fura volt, de valójában tök természetes az egész, nagyon jókat táncoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!