Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy homoszexuális fiú táncolha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy homoszexuális fiú táncolhat egy hetero lánnyal, vagy csak szigorúan egy másik, szintén homoszexuális fiúval?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés csak úgy felvetődött bennem :D

2016. okt. 2. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, mivel szeretek táncolni, a hetero barátnőmet is szívesen megforgatom :) de lassúzni csak fiúval vágyom, méghozzá olyannal, akit szeretek.
2016. okt. 2. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla, hogy legális lenne, hogy egy meleg fiú lánnyal táncoljon.:D
2016. okt. 2. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal táncolsz akivel szeretnél
2016. okt. 2. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha kettőjüknek ez okés, akkor miért ne? De pl én azért nem táncolok szalagavatón, mert lánnyal nem szeretnék(meleg fiú vagyok és nem publikus) és nem tudok másik fiúról, akinek hasonló "elképzelése" van, mint nekem...Meg egyik osztályfőnök mesélte, hogy egyik évben nem volt elég fiú és két lánynak együtt kellett táncolnia és az milyen már. Most gondolj bele, hogyan reagálnának arra, ha két fiú együtt !akarna! táncolni és mondjuk coming out-olnánk is ott egyet.

Meg a pingvin vs hamüpipőke ruha, a társastáncban alapvetően az, hogy megvan, ki vezet stb...Nekem olyan fura ez az egész. :D

Viszont esküvőn persze hogy táncolnék mondjuk a menyasszonnyal, mert ott más, ott nem kell betanulni semmit és csak rövid ideig égetem úgyis magam, mert letámadom a desszerteket úgyis. :P

2016. okt. 2. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bárki bárkivel táncolhat, nincsenek ilyen komoly szabályok. Ami jól esik.

Nekem heteroként két meleg táncpartnerem is volt. Angliában, ott ezt azért jobban felvállalják az emberek. Elsőre az őszintét megmondva kicsit fura volt, de valójában tök természetes az egész, nagyon jókat táncoltunk.

2016. okt. 4. 21:51
 6/6 rolsu ***** válasza:
100%
Én azt mondom, h ha van egy lány (és biztos van) akit kirekesztenek, mert pl kövér, vagy egyszerűen visszahúzódó, akk már emberségből is jó felkérni táncolni és örömet szerezni neki
2016. okt. 5. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!