Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös veréstől el lehet kapni valamilyen betegséget?
Figyelt kérdés
Semmi más nem volt csak megfogtuk egymás farkát és kicsit vertük. Sem csók, se orál nem volt és nem is élveztünk el. Így elkaphattam valamit?2016. okt. 1. 16:13
2/7 anonim válasza:
Ha koszos volt a keze, akkor igen, ahogy akkor is , ha magadnak csinálod. Nem azt mondom, hogy koszos kéz = fertőzés, de nem árt előtte egy kézmosás.
3/7 anonim válasza:
Ha nem értek egymáshoz akkor biztosan nem. De különben előfordulhat!
4/7 A kérdező kommentje:
Én a HIV-re gondoltam elsősorban. De más nemi betegség is lehet.
2016. okt. 1. 16:39
5/7 anonim válasza:
B+ Ha nem vagy elég idős hogy tudd hogy terjed a HIV vírus akkor ne csinálj semmit!!
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy terjed a HIV. És más betegségeknek mekkora az esélye? Az biztos hogy soha többet nem csinálok ilyet és csak komoly kapcsolatban lesz nemi viszony. De lehet kicsit túl aggódom.
2016. okt. 1. 16:53
7/7 anonim válasza:
Nem kicsit, nagyon. Ha nem vérben, vagy sz-rban turkáltatok előtte, akkor semmi bajod nem lehet. Jeez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!