Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan maradhatnék meleg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan maradhatnék meleg? Vagy nincs is miért aggódjak?

Figyelt kérdés

Másfél éve tudom magamról, hogy meleg vagyok. Hamar meg is barátkoztam a ténnyel, olyannyira, hogy már nem is akarok hetero lenni egyáltalán.

Nagyon homofób szülők és rokonok közt élek, akik rendszeresen használják a b*zi kifejezést mindenre ami rossz. Csak a legjobb barátaim tudják rólam, hogy meleg vagyok. Eleinte ők sem fogadták el teljesen, mindig meg akartak változtatni, de mostmár természetes nekik a dolog és nem zavarja őket.

Igazából csak akkor vagyok önmagam, ha velük vagyok. Itthon, rokonoknál, iskolában, stb játszanom kell a "normális" fiú szerepét, ami miatt 2 hónapja elég nyomasztó gondolataim vannak.

Sokszor érzem úgy, hogy már nem vagyok teljesen meleg, ha meglátok egy szép lányt, zavarba jövök és nem tudok normálisan gondolkozni. Nagyon félek, hogy egyszercsak minden megváltozik és hetero leszek :( még biszex sem akarok lenni, nemhogy hetero..e gondolatok miatt szinte minden este rossz ekdvem van, magam alatt vagyok és hetente legalább egyszer sirni is szoktam mikor senki se lát.

A környéken egy meleg/ biszex fiút sem ismerek. Akárhányszor megtetszett valaki, mindig kiderült, hogy heteró. Egszer voltam igazán szerelmes egy fiúba, ő is szimplán lerázott.. E miatt pedig már reményem sincs, hogy lesz e valakim valaha..nagyon nem szeretem a magányt és sokszor ez is rá tesz egy lapáttal a depressziómra.

Remélem érthetően fogalmaztam.

Hasonló tapasztalatai vannak valakinek? Hogy tudnám "stabilizálni az állapotomat" ?

2016. szept. 25. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
6%
Ez most komoly hogy nem akarsz hetero lenni?te is irtad,hogy normális,szerintem inkább legyél normális mint ami most vagy...
2016. szept. 25. 11:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen komoly! Én igy akarok boldog lenni. A normálist pedig idézőjelbe tettem :P
2016. szept. 25. 11:32
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg bi vagy, nem értem mi a bajod vele. Az a csúcsok csúcsa, bár az lennék, nekik a legkönnyebb párt keresni, ha az is vagy attól még lehetsz csak fiúkkal...
2016. szept. 25. 11:36
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem akarsz heteró lenni akkor valószínűleg meleg vagy mégis.

Azért mert elpirulsz egy csaj közelében még nem jelenti azt, hogy heteró/biszex vagy.

2016. szept. 25. 11:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem pirulok el, csak szimplán zavaró a jelenléte egy lánynak, ha olyanok között vagyok akik nem tudják rólam. És próbálok közömbösnek tűnni amivel még csak jobban zavarba jövök
2016. szept. 25. 11:41
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Az erzest ismerem, enis megvoltam regebben remulve mert nemakartam hetero lenni, melegkent akartam boldog lenni, mostis azvagyok szerencsere:) a kornyezeted miatt szerintem nagyon rastresszelsz erreaz egeszre, nemlehetsz otthon onmagad mert homofob a kornyezeted,ertheto h ha ez hosszu idon keresztul megy akkoris zavarbajohetsz egy lanytol ha igazabol semmit seerzel iranta. Nemhinnem h heterova "valtozhatsz" voltal mar szerelmes fiuba,hetero az kizarva,bi talan lehetsz deha nem izgatnak a lanyok akkor azse, csak a kornyezet miatg alalkult ki benned ez a zavartsag haegy lany kozelebe vagy,nyugodj meg:) minden konyebb lessz ha egyedul elsz majd!:) vagy a fiuddal:P sok sikert:3
2016. szept. 25. 13:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak ! :) :3
2016. szept. 25. 13:18
 8/18 anonim ***** válasza:
11%
Melegként soha nem leszel boldog.
2016. szept. 25. 13:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szexeltél már fiúval?
2016. szept. 25. 14:14
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem, még senkivel nem szexeltem. Ahogy írtam a kérdésben, a közelben nem ismerek meleg fiúkat. Régen vertük egymásnak a szomszéd fiúval, amit nagyon élveztem de nem volt több.
2016. szept. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!