Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnum Szauna vagy Szauna 69 a jobb? (LENT)
Melyikben van fiatalabb igényesebb korosztály?
Péntek este mennék, ha ez számít.
A Magnumban Darked and Naked party van, amint látom, a Sauna 69-ben viszont kedvezményes a péntek este. Nincs rendezvény.
Általában vagy péntek esténként hol vannak inkább fiatalabbak?
Melyiket tartjátok kulturáltabbnak, izgalmasabbnak, stb...
Ha részletes véleményt írtok, nagyon köszönöm, de minden válasznak örülök.
28 vagyok, vidékről megyek fel, nem jártam még soha ilyen helyen.
Egyedül megyek.
Én szerdán 14 után megyek a Magnumba.
Ez lesz a második alkalom, de mint írtam is, az első nekem kiváltképp tetszett. Voltak fiatalok (24-28 évesek is), és ki is kezdtek velem!
Ilyenkor a szauna felét lezárják, mint írták.
De melyik felét? Melyik helyiségek azok ahol csak meztelenül lehet lenni és melyik ami marad a szokásos?
A Magnum honlapján fel vannak sorolva helyiségek (szeráj, stb...).
Arra szerettem volna rákérdezni, hogy melyik helyiségek vannak fenntartva a meztelen partynak és melyek használatosak úgy mint máskor?
Hmmm vélemények azóta? - én még nem voltam ott, és érdekelne, izgat a dolog (habár rendszeres szeretőt/szexpartnert szeretnék)! Esetleg PM-ben is jöhetnek a vélemények/tapasztalatok, köszönöm! :)
30 éves passzív srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!