Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nyaralásnak indult más lett belőle mint amire számítottam. Kivel történt hasonló?
Figyelt kérdés
Szóval elmentünk pár haverral Balatonra nyaralni 3 napra. Mindig is titkoltam hogy bi vagyok és a meleg oldalról is a passzív szerep. A lényeg az hogy ugye a kempingben ahol voltunk ott nyilvános zuhany volt és amikor egyedül voltam "játszadoztam" magammal kicsit és hirtelen belépett a zuhanyzóba az egyik haverom amikor pont ujjaztam magam. Próbáltam gyorsan kimagyarázni de nem kellett mint kiderült neki is vannak ilyen hajlamai :) Levetkőzött bejött mellém és adott nekem rendesen :3 18/F2016. aug. 10. 20:10
11/12 anonim válasza:
Ti miket próbáltatok még ki :)?
Valaki kipróbálta már a passzív vagy az aktív szerepet?
12/12 anonim válasza:
Van egy barátom akivel már 2x is voltam kempingezni, és mindig vittem gumit hátha, de sose volt rá szükség, marad az álmodozás róla... :/ XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!