Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már ilyen pechetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen pechetek?

Figyelt kérdés
Én meleg vagyok és megtetszett az egyik haverom.Ezen kb. egy évig rágódtam,hogy vajon meleg-e ő is?Mert mintha adott volna jeleket.Voltak ilyen meleg poénok tőle.Meg kedves volt velem.Aztán egyszer beboroztunk(így egy év után majdnem és én már kezdtem belezúgni)és elmondtam neki.Hogy meleg vagyok és tetszik nekem.Erre nem szólt semmit.Aztán ittunk még pár kört és azt mondta,hogy ő is az.Elég zavarban voltunk.Más dolgokról dumáltunk utána.Nem történt semmi köztünk.Elkísért a vonatomhoz és ő is hazament.Aztán pár napig én teljesen odavoltam,hogy ez mekkora szerencse,hogy meleg,aki tetszik,ilyen nincs.Nagyon féltem előtte,hogy ő biztos heteró.Szóval felhívtam de nem vette fel a telót.Az emailjét is tudom,írtam neki,hogy találkozhatnánk.De semmi.Arra sem válaszolt.Hogy lehet ekkora pechem?Tetszik egy srác,ő is meleg és nem jövök be neki.Még nagyobb szívás,mint heteróba belezúgni.
2016. aug. 8. 23:44
 1/7 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy csak a pia beszélt belőle, és nem meleg, ami után érthető ha kellemetlenül érzi magát a társaságodban.
2016. aug. 8. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy nem jössz be neki. Lehet saját magát nem fogadta még el. A pia sok mindent kimondat az emberrel amit aztán megbán mikor kijózanodik.

Kínosnak találhatja a köztetek kialakult helyzetet és szerintem ezért nem válaszol. Kicsit emészti a dolgot és megfog keresni.

2016. aug. 8. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak lesz igaza. Szerintem hagyd rá a dolgot.
2016. aug. 8. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Majd talalsz mast aki tetszeni fog es meleg is. Ne aggodj, ha nem keres, akkor kar erte.
2016. aug. 9. 02:06
 5/7 NNNándi ***** válasza:
100%
Ha tènyleg meleg az is lehet hogy van már valakije és most azon gondolkozik hogy mit csináljon.
2016. aug. 9. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az a gyanum hogy vanm valakije és most vacillál kettőtök közt.
2016. aug. 9. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Adj egy kis időt Neki. Utána viszont keresd meg személyesen. Tudd meg, hogy mi nem stimmel. Én kíváncsi lennék az okra, hogy mi tartja vissza...
2016. aug. 9. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!