Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok idős, nyugdíjas jár meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok idős, nyugdíjas jár meleg helyekre, szexmozikba. Vajon miért álltak át a saját nemükhöz?

Figyelt kérdés
Rengeteg nyugdíjast,időst látok szexmozikban.Majdnem mindenki csaláűdos (volt),gyerekeik vannak.De átálltak a fiúkhoz.Ezt miért teszik?

2016. aug. 6. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

A meleg férfiak alkalmikor is többségében olyan partnert keresnek aki valamilyen szinten szimpatikus nekik. Azok akiknek mindegy a külsőség vagy nagyon sexre vágynak vagy valami nincs rendben velük. Az viszont, hogy 40+ éves korukra állnak át hülyeség. 10-12 éves koromba a média nyomására én is barátnőt kerestem magamnak pedig már akkor tudtam, hogy valami nem stimmel, de mivel ezt nyomta a média akaratlanul is meg akartam felelni az elvárásoknak. Régen ez a helyzet még rosszabb volt így fel sem merült ezekben az emberekben, hogy ne nőkkel akarjanak kapcsolatot kialakítani.

19/Feminin/Passzív

2016. aug. 6. 18:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Pedig vannak ilyenek,sőt túlnyomórészt ilyenekkel találkozni,akik 40+ koruk után álltak át. Az okokat már leírtam,nem ismétlem önmagam.

Aki itt ilyen mízes-mázos romantikus csöpögős dolognak képzeli a melegek világát a pesti éjszakában,az nagyot téved!

Higyjétek el,szinte semmi érzelem nincs néhány jó helyen (konkrét helyeket nem említek). Csak a szex,érzelemmentesen,gyorsan....utána jöhet a következő....

2016. aug. 6. 19:32
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként nem értem miért tetted fel a kérdést.

Van egy saját véleményed, és ha valaki (mint pl. a kettes válaszoló) leírja, hogy ő hogy látja a dolgokat, akkor egyből a te véleményeddel jössz, mintha abban lenne bármi bizonyíték. Nem kéne azzal jönnöd, hogy "nem így van", mert pontosan te sem tudhatod.

Egyébként én is inkább azzal értek egyet, hogy eleve meleg, vagy biszexuális, csak ugye régebben ha ez kiderült, akkor komoly verések, kiutálások jártak érte. Most meg, hogy elfogadottabb lett a dolog, így most ők is próbálkoznak.

2016. aug. 6. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen egyetértek a 13-mas válaszolóval, mindenkit elhordasz, meg csak másokat leszólni tudsz, és elfogadni egy másik véleményt egyáltalán nem.

Nézd, oké de te most komolyan bekapnád egy vén öregnek a farkát? Ha meleg lennél és 20 éves, amikor megkaphatnál egy remek harmincast is, vagy veled egykorút.

2016. aug. 6. 20:17
 15/20 fru_ ***** válasza:
71%

Túl már házasságon, meg sok mindenen...

Az tény, hogy a fiúk ügyesebben szopnak. Az is, hogy kényszerből (bele értve a "házastársi kötelességet") soha, tehát eleve jobb és felszabadultabb a dolog.

2016. aug. 7. 18:28
 16/20 A kérdező kommentje:

15-ös. Mondjuk a házasságban hosszú ideje lévők közül,akik lemennek ilyen helyekre,otthon már régóta nem szopik nekik az asszony!! Sőt,ismerek olyat,akinek soha nem is szopott!

Tényleg,még 20-30-40...stb évvel ezelőtt ritkán szoptak. Olyan prűdek voltak,hogy csak na!.....és mi lett belőle sokaknál nyugdíjas korukra?

Ez,amiről a kérdés szól! Lemennek sokan kényszerűségből ilyen meleg helyre.

2016. aug. 7. 21:02
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Olyan nem létezik, hogy valaki heteróból meleg lesz, vagy melegből heteró. Nagyon sok olyan eset van ahol nem hajlandó beismerni magának a másságát és ezért megy hozzá valakihez, hogy ezt megpróbálja magában elnyomni...ez nem átállás :D
2016. aug. 7. 21:31
 18/20 fru_ ***** válasza:
88%
#16, azért 20 éve se volt olyan sivár az élet, a Káma-Szútra kicsit régebbi.Én csak azt mondom, hogy egy fiú egyszerűen jobb, BIZTOS, hogy élvezi, ügyesebb.
2016. aug. 7. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy látom,hogy sokan annak a bizonyos skálának egy fokán helyezkednek el.Tehát vannak olyan családos emberek,akik tényleg szerették azt a nőt akivel összeházasodtak és szexuálisan is erősen vonzódtak hozzá.Viszont simán lehet,hogy a fiúk felé is legalább ilyen vagy erősebb érzéseik vannak (attól függ holy helyezkednek el a skálán).Tehát ha az egyszerűsítés kedvéért mindenképpen "címkézni" szeretnénk a dolgot,sokuk biszexuális.Emellett vannak a sok hozzászóló által említett meleg férfiak,akik a társadalmi nyomás miatt családot alapítottak,és most szeretnék megélni a vágyaikat.(Most abba nem megyek bele,hogy jó helyen-e vagy nem,mert nem ismerem ezeket a helyeket.)
2016. aug. 7. 22:49
 20/20 A kérdező kommentje:

18-19.@. Biztposan vannak biszexuálisok is és olyanok is,akik eddig ezt elfojtották magukban. Írtam is,hogy van ilyen,de a többségre nem ez a jellemző,higyjétek el csak kb 20 paiból 1-re.

A többit leírtam a 4.hozzászólásomban.Nem olyan egyszerű ám,48 vagy 52 vagy 56 évesen,meggyötörten,lehet rossz házasság után szex nélküli életet élni! Sokan ezt a fiús dolgot kényszeredetten kezdték el.....és ha az első alkalommal,amikor egy ilyen hapi lemegy egy ilyen helyre és megkérdeznék tőle:-Uram! Ön meleg?

Még fel is háborodna az ürge,hogy hogy képzelünk olyat? Ő csak kíváncsiságból lenézett ide,mert az "asszony nincs otthon..."

Holott már,lehet évek óta nem dugott otthon. Otthon már rogyásig verte a farkát....már jópár szexoldalra regisztrált és ismerős nyugdíjas haverjától hallotta,hogy itt ezeken a bizonyos helyeken, "így leszopott az a srác...úgy leszopott az a srác" szövegeket és ugyebár a kisördög benne lakozik a hapiban is,megnézni lejön illetve kipróbálja.

Aki meg már többször lejön,az tényleg hozzászokik hogy itt nem sokat lacafacáznak, elég csak kilógatnia és máris talál rá férfi szexpartnert.

Nőket nemigen találnak már ezek a hapik,meg is értem, kit is találnának és hogyan, miként? Sehogy.

Otthon már régóta nem kapja meg a szexet a meleg helyen meg elég jól elboldogul,függetlenül attól,hogy eredetileg az ürge hetero,homo vagy biszex.

2016. aug. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!