Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek között lehet barátság? 21f
persze hogy lehet :)
nekem is van egy barátom és neki van pasija :D
elég sok mindent csak vele tudok megbeszélni
20Aktív
Én alapvetően nem a tényt veszem, hogy meleg, hanem az embert általában. :)
Ilyen módon élesen elkülönül bennem a barátságban jelenlevő hatalmas szeretetem és a szerelem érzése. :)
Vegyük a pasimat. Nem az a lényeg, hogy meleg. Persze, félig-meddig szükséges dolog (mert ugye lehet biszex is), de a kulcsfontosságú a kölcsönös szerelem érzése, a kölcsönös tisztelet (ez pedig csak önmagunk tiszteletével valósulhat meg), a kölcsönös őszinteség.
Ahhoz, hogy egy kapcsolat harmonikusan működjön, mindenek fölött megfelelő önismeret szükségeltetik. A megfelelő önismerettel megtanuljuk szeretni és tisztelni önmagunkat, ez pedig megtanít minden más ember feltétel nélküli tiszteletére. Nincs olyan kérdés tehát egészséges kapcsolatban, hogy "Ugye szeretsz?, Hol voltál, merre voltál?" és a többi baromságok, egészséges párkapcsolat alappillére a bizalom is. Aminek szintén önbizalom a feltétele. És a legfontosabb pedig a szerelem érzése. Amit ha megfelelően kezelünk, hattyúvá változunk és szárnyalunk: ez gyönyörű. Felhívnám a figyelmet még egyszer a megfelelő kezelésre, mert áltatni saját magunkat és a párunkat nincs értelme.
A barátság tulajdonképpen úgy definiálható számomra, mint kölcsönös szimpátia+teljes őszinteség+szeretet.
De ez csak az én érzésem, nyilván mindenki egyéni, de így én képes vagyok harmonikusan és kiegyensúlyozottan élni.
15/f/p
Lehet barátság abban az esetben, ha nem jösztök be egymásnak. Mert ugye ez olyan helyzet, mint ha heteróknál a férjet mondjuk elhívja egy másik nő kávézni barátság céljából, hát nem tudom, hogy a feleség mit szólna hozzá...
Nekem is volt olyan meleg barátom, akivel nem jöttünk be egymásnak, így nagyon jó barátok voltunk, bulik után is sokszor aludtunk egy ágyban, de soha nem értünk egymáshoz, mivel nem tetszettünk egymásnak.
Viszont ha neked bejön ez a pasi, akkor félő, hogy a tudat alatt nem a barátság érzése a fő mozgatórugó, s abból csak problémák lehetnek, ezt kell mérlegelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!