Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
A legjobb barátommal nagyon sok meleg megmozdulásunk van, amit mind a ketten poénként fogunk fel, legalább is szerintem, de azonban mindig feláll, ha olyat csinálunk. Ugyanakkor van barátnőm is és vele meg a lefekvést tervezgetem, ami az első lenne nekem. Szerintetek honnan lehet tudni, ha valaki meleg vagy vannak jelek amik elárulják, ha igen mik azok?
2016. júl. 29. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Attól még nem vagy meleg mert ezzel szórakoztok mi is csináltuk régebben csak ki nőttuk főleg hogy barátnőd is van és meg akarod dug ni ez am természetes hogy fel áll a bre úgy vagy vele mivel még hogy szűz vagy ez a "buzskodas" hancurozasnak fogodik fel a testedben és új dolognak ne félj

Ha meg dugo d a barátnőd rendszeresen nem lesz ilyen jellegű meg mozdulas

15/f(szű z)

2016. júl. 29. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, de a fél Jobbik feláll, ha "meleg megmozdulást" szerveznek a városban, mégis Vonakodnak melegnek mondani magukat.
2016. júl. 29. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ne kategorizáld magad! Éld meg a vágyaid és majd meglátod, hogy melyik nemhez vonzódsz jobban. Hajrá!
2016. júl. 29. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpp feküdj le gyorsan a barátnőddel... lehet abba a pillanatba megváltozol... egyik haverom mesélte ugyan ez volt nála 2 héten belül lefeküdt egy lánnyal azóta a másik nemre gondolni se mer
2016. júl. 30. 11:48
 5/7 anonim válasza:
100%
#2 Ha a sötétség fájna te már rég halott lennél...
2016. júl. 30. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nem értem hogy a 2. válaszolóhoz hasonló homofóbok mit keresnek ebben a kategóriában
2016. aug. 1. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6,#7 Nem vagyok homofób ( elárulom hogy ez a titulus negativ diszkrimináció ) , egyszerüen tulzásnak tartom azt amennyire favorizálják a homoszexualitást, melegséget, vagy nevezzük ahogy akarjuk, és szerintem a válaszoló teret adhat a nézeteinek a válaszában , vagy ez már tilos ???

A válaszom pedig 100%-ban korrekt volt, ugyanis ha valakinek feláll (ld. izgalomba jón ) amikor a barátjával bármilyen szexuális tartalmu játékot játszik ( kérdezö szavaival élve " meleg megmozdulások) akkor igenis meleg az uriember , vagy legalábbis közelit hozzá, és köszönhetöen annak amennyire ez favorizálva van az lesz .

Valaki kiván még beszólni ?

2016. aug. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!