Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége miért nem szeret csókolózni?

Figyelt kérdés

Nem csak arra gondoltam,hogy ha valaki velem nem szeretne csókolózni, mert lehet, hogy nem vagyok neki szimpatikus, vagy nem vonzódik szorosan hozzám.

Volt már olyanra példa,hogy egy meleg fiú más fiúkkal szexelt, de csókolózni egyikkel se akart. Ez már kizárt dolog,hogy egyik se tetszett volna neki.

Egyszerűen nem jön be neki a csókolózás. Senkivel se. De azért szexel több fiúval is.

Olyat is hallottam már, hogy meleg párkapcsolatban az egyik fél nem akar csókolózni sosem, a másik szeretne. De a szex az jó köztük. Ez hogy lehet?

2016. júl. 29. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség, én imádok smárolni, kapcsolatban és szexrandi, alkalmi esetén is.
2016. júl. 30. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a csók az jobban kifejezi az érzelmeket, mint a szex. Bár alkalmim nem volt még, csak olyannal szeretkeztem akit szeretek is, de azzal sokkal jobb csókolózni is. Nem szívesen csókolóznék idegennel, akkor se, ha szexelünk.
2016. júl. 31. 09:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is úgy van ahogy itt páran írták már, a csókolózáshoz kell valami plusz, valahogy intimebb mint a szex... (tudom ez kicsit ellentmondásosnak tűnik de én így érzem). Én nagyon szeretek csókolózni amúgy, de csak kapcsolatban, vagy tartósabb szexhaverság esetén (van hogy szex nincs is ilyenkor, csak smár). Az ilyen egyalkalmas dolgoknál nem szoktam csókolózni, vagy ha igen, azt sem élvezem túlzottan.
2016. júl. 31. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!