Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt valaki, aki regisztrál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rybackww kérdése:

Van itt valaki, aki regisztrálva van a chaturbate oldalán?

Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem. Szeretnék előadó lenni. Valamiért izgat és kipróbálnám. 21 éves vagyok, akár csatlakozni is lehet.

2016. júl. 24. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit akarsz előadni? Pucéron ott akarod verni a farkad a kamera előtt,hogy lásson az egész világ? Esetleg valakivel dugni is?
2016. júl. 24. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként nem nagyon lesz sikered szerintem, főleg ha nem beszélsz folyékonyan angolul...
2016. júl. 24. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a sexchat en probalkoz inkabb
2016. júl. 24. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozas alat mit ertesz ?

mar nekem is megfordult a fejemben

2016. júl. 24. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem tudok róla, viszont nagyon gondold át az egészet, mielőtt belevágsz. Ráadásul ahogy előttem is írta már valaki, az angol tudás az szinte elengedhetetlen.

Azt nem mondanám, hogy nem lenne sikered, kinézet, játékszerek, társak, tipgoalok, kamera, internet nagyban befolyásol

2016. júl. 24. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nem mutatja az arcát az eleve nem lesz olyan sikeres. Arccal meg csak akkor vállald be ha tényleg nagyon durván szükséged van a pénzre. Azért elég sokat tudok az oldalról írj ha gondolod.
2016. júl. 24. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én regisztrálva vagyok a chaturbate oldalára,de nem pénzért,egyszerűen élvezem,ha egyszerre vagy 10-15-en nézik ahogy verem a farkam és nyomom a popómba a műembert...
2016. júl. 25. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!