Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/bi fiúk ti szedtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi fiúk ti szedtetek már fel valakit konditeremben?

Figyelt kérdés
Sokan járnak edzeni és voltam egyszer véletlen egy szabadtéri meleg bulin, ahol kibérelték a sportpályát a rendezvényre, de akik előbb oda értek nem küldtek el minket volt elég heteró ember is. Nagyon sok sportos férfit láttam, párokat. Szóval gondolom ők edzenek rendesen. Én is járok és sztem egy pasi, akinek van barátnője, fel akar szedni, mert jókat beszélgettünk de mintha adna jeleket. Ezeket nem írom le, nem akarom hogy magára ismerjen. Ha valaki edzőteremben ismerkedett leírná hogyan. Hátha következtethetek, hogy most mi a helyzet.

2016. júl. 24. 04:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de ôszinten en max filmekbe lattam ilyet..
2016. aug. 10. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jelezz vissza neki, kedvesen. 😏
2017. júl. 15. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!