Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 multam. Mindig a nőket akartam. Voltak is.2ev 3ev 7ev kapcsolataim. A szűzeket imadom. Es kb 1eve fantazialgatok nagyon fiatal szűz sracokrol. Ez miert lehet? 33 ferfi
Engem is érdekelnek a 14-18 közötti srácok is. 30 múltam egyébként én is. Nem hinném, hogy ez beteg dolog lenne...
14 alá viszont tényleg nem, nem csak azért, mert a törvény tiltja, hanem azért sem, mert ennek a tiltásnak oka van: 14 alatt még tényleg gyerek a gyerek, és komolyan sérülhet lelkileg, még akkor is, ha esetleg ő akarja...
Szóval 14-18 közötti srácok nekem is írhatnak... :-)
Nem egy számtól függ, hanem a személyiségétől hogy alkalmas e egy 16 éves pl meleg nemi kapcsolatra pláne egy nála 15 évvel idősebbel.
Aki egy 13-15 éves fiú fejletlen testéhez vonzódik az erősen deviáns és pedo.
12 év a beleegyezséi korhatár, ha a másik nem múlt el 18, de amúgy én 25 évesen nem értem megbolondult a világ?
Én 16 voltam amikor a 19 éves pasimmal sexeltem és én baromi fiatalnak számítottam most meg 12 éves aki plüssmacival alszik és faxta akarna xopni vagy ti vele faxt xopatni?
Én alapból mindig kapcsolatról fantáziáltam, szerelemre vágytam szerencsére megtaláltam ami keresek......
Az meg hogy szüz, ez egy fantazmagória, gyakorlatilag nem takar más személyiséget nem egy alázható, szende, szemlesütős típust jelent, csak max olyat aki még nem volt senkivel.
Pszihológushoz kéne menned.
18 felettit keress
18 alattiak még gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!