Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Számotokra (melegek) vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra (melegek) vonzó egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
18 éves fiatalos, kb. 110 kiló, és 185-186 centiméter magas, nekem az ilyen féle emberek jönnek be és indulok be ilyenekre, ez nomrális??

2016. júl. 17. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
9: tancolok, futok, kondiba jarok es jogazom:) es kajara is figyelek csak ennyit teszek erte. munkambol kifolyolag nem is art. es igen, meg mindig igenytelennek es lustanak tartok azt, aki meg au egeszseget sem felti, nemhogy meg gusztuatalan is
2016. júl. 20. 00:21
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

12-es: azért tudsz táncolni, futni, kondizni stb, mert Van rá időd és ráérsz. Ha ledolgoznál tisztességgel napi 8 órát, biztos nem lenne kedved még munka után szaladgálni.

Az, hogy mi milyen egészséges, arról lehetne vitatkozni. Tudom, ezért mindenki le fog pontozni, mert a mai modern gondolkodásban a csontsovány az ideális és az egészséges.

Nagyanyáink idejében érdekes, még nem hallottak olyanról, hogy koleszterin meg stb. Megették a jó zsíros, tartalmas kajákat, több volt az elhízott is, s láss csodát, mégis eléltek 80-90 évig úgy, hogy életükben nem láttak orvost.

Vagy ha jártas vagy a történelemben, akkor tudnod kell, hogy az idők során mindig a kövér emberek maradtak életben, mert amikor bejött egy éhínséges időszak, akkor a kövéreknek volt annyi tartaléka, hogy túlélhesse, a sovány meg egyszerűen elsorvadt. Én jelenleg 180 centi magas, 85 kg vagyok, de nem éheztetem magam, hanem igyekszem minél többet enni, hogy legalább egy 100-ra felmehessek, mert akkor érzem jól magam.

2016. júl. 20. 07:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
185 cm magassághoz a 110 kg sok, ráadásul ilyen fiatalon. nekem nem jön be, mert én még 70 kg se vagyok, tehát ha rámmászna nagyon megnyomna és fájhatna is.
2016. júl. 21. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát éhínség már nem igen fog jönni :D Ez nem indok a kövérségre.

És sokaknak a pálcikaemberek sem jönnek be, az sem szép. Ugyanolyan kiborító mint egy malacember, de az biztos hogy egészségesebb.

Egyébként sok embert ismerek, aki napi több mint nyolc óra munka mellett (akár fizikai, akár szellemi) képes elmenni este vagy reggel még sportolni. Meg meg tudja állni hogy a sok édes sz_rt tömje magába.

Én is voltam egy kövér d_sznó, de azóta sokat változtattam az életemen. Csak a kezdet nehéz, higgyétek el!

A kérdezőnek is kellene. Felesleges hitegetni hogy jajj milyen szexi ő így is. Ra kell ébredni hogy van lehetősége a változásra, mint mindenki másnak is!

(Így belegondolva... nem is az zavaró igazán egy pasiban ha kövér, hanem ha lusta ezen változtatni.)

2016. júl. 21. 17:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Nos én hormonális betegség miatt vagyok kövér, de köszönöm a sok jó szót :)
2016. júl. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!