Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket zavarna egy domináns...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna egy domináns passzív?

Figyelt kérdés

Mindig is kicsit vadabb voltam, szerettem másokon uralkodni, hogy hódoljanak be nekem. Lényegében sose volt túl hosszú kapcsolatom, mivel az aktuális aktív nem tudta megszokni, hogy nem ő dominál. Arra gondolok, hogy orálisan csak ő csinálja nekem, szexnél pedig kizárólag lovagló póz, mert ott én irányítok, valamint leginkább az aktív kikötözve vagy bilincscselve az ágyhoz, azzal is fitogtatva a hatalmat, hogy ő nem érhet hozzám, én viszont mindenhol tapogathatom. Lehet kicsit önzőnek hangzik, de így szeretem. (Ugyanakkor passzívként énis szeretek odabújni a párhoz meg nyilvánosan úgy látszódjon, hogy ő az alfahím, nem akarom a férfiasságát bemocskolni.)

Ennyire durva ez? Vagy csak megszokták, hogy a passzív inkább fadarab az ágyban?

(170cm, nem egy izompacsirta, de van kocka a hasamon. 21/F)

2016. júl. 13. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan találsz majd olyan párt, akinek imponál, hogy irányítani szeretsz. Mondjuk az önzés az ágyban nem valami előnyös tulajdonság...
2016. júl. 13. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég izgató :D 21/f
2016. júl. 13. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A passzív akkor legyen egy fadarab az ágyban amikor épp a szüzességét veszti el és úgy fáj neki hogy nem tud mozdulni sem.

Mindig szeretem, ha a passzív is rendesen dolgozik sex közben. Béna és unalmas, amikor az a céljuk, hogy egyből térdelés, mélytorok próbálkozás (+ ha fogazik attól meghülyülök) , aztán valami szokásos neki kényelmes póz én meg csináljak amit akarok.... sajnos sok ilyen van.

Te viszont ha úgynevezett powerbottom vagy akkor nagy LIKE neked <3 . Még több ilyen kéne. Aktívként én vennék nálad lovaglóleckéket :P

26F aktív

2016. júl. 13. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Én kifejezetten értékelem az ilyet, de csak a férfiasabn, izmosabb pasiktól. (Másmilyenekkel nem is feküdnék össze.)
2016. júl. 14. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne abban az esetben, ha nagyobb darab az illető, nem az izom számítana, hanem a "súlyfelesleg". :)
2016. júl. 14. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne nagyon :) Izgalmas lehet! F 27
2016. júl. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!