Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kicsit testesebb fiúkról?

Figyelt kérdés
Mármint kinézetre mennyire zavar/nem zavar a túlsúly? Itt nem az izzadt, szőrös hátú pasasokra gondolok.

2016. júl. 9. 02:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
83%
Én is testesebb vagyok,de nincs senki akinek ez bejönne. F/18
2016. júl. 10. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván sok embernek nem jön be a testesebb/macisabb/stb. alkat, de másoknak meg pont hogy igen. Az már más kérdés, hogy akiknek ez nem jön be azok sokszor nem tudják ezt kulturált keretek között közölni. Megint más kérdés, hogy a testesebb srácok egy része pedig nem tudja elfogadni magát és/vagy nem tudja elviselni az elutasítást. Pedig ha eleget keresgél az ember igenis talál magának való partnert, aki úgy szereti ahogy van.

Én amúgy macis vagyok és nekem is bejönnek az ilyen srácok (is), nálam a testsúly nem kizáró ok.

Ha amúgy a kérdező csak egy kis súlyfelesleggel rendelkező átlag testalkatra gondolt, akkor bocsi a hosszabb írásért, de igazából amit írtam az ugyanúgy minden a "normálistól" eltérő testalkatra vonatkozik. :D

2016. júl. 10. 18:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes, hogy itt a válaszadók 95%-ának bejönne. Ezt én érdekes sosem láttam, és nem nagyon tapasztalom. Én 19 éves létemre, 188 cm-el 84kg-al is túlsúlyosnak tartom magam. Akkor vagy én nem tudom, hogy mit jelent a testesebb szó, vagy itt a lányoknak van problémájuk az értelmezéssel.
2016. júl. 20. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom 185/95. Van egy kis pocakja de nem hurkás, nem lógós. Combos és a lábszára sem vékony. Arányosan oszlik el rajta. Nekem az ilyen alkat a férfias és vonzó. Frászt tudok kapni a kockahasú pipaszár lábú emberektől. Így jó igazán átölelni és hozzábújni. Ízlések és pofonok!
2016. aug. 14. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
engem zavarna, talán azért mert én nem vagyok túlsúlyos
2016. aug. 15. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
En is huzogatom a szemoldokomet, a testes es a macis 2 kulon fogalom.. A testes az akin van mit fogni es nem vekony vagy sportos vekony, lehet az atlagos vagy izmos. Szamomra ez a vonzo. En vekony vagyok, es igen ez valoban kedveltebb alkat a sracok kozott mint a teltebb. Es nem akarok senkit elkeseriteni de attol h vekony vagyok van seggem. 20f
2016. aug. 15. 16:27
 17/19 T.A.M.i ***** válasza:
100%
Attól függ mennyi az plussz. Szerintem ha az egészséges határon belül van akkor oké. Ha ezt tudja is viselni, ki van békülve magával akkor szexi is thd lenni
2016. okt. 27. 20:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy kicsit testesebb azt lehet több féle képpen is értelmezni. Én úgy értelmezem, hogy van rajta egy kicsi túlsúly. Ez pedig nekem szexy. Nem szeretem a nagyon véknyakat. Bár nekem ami bejön a legjobban az az alapból izmos egy kicsi túlsúllyal.

Ha az erősen túlsúlyos vagy elhízott kategóriára gondolsz, na az nagyon nem jön be.

2017. jan. 4. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz így megmondani, ahhoz látnom kellene, mert sok más tényezőtől függ. Helyes-e, szimpatikus-e az arca... stb.

Egyébként így önmagában nem kizáró ok.

Ha valakinek van pl.: pocakja az egy bizonyos szintig még vonzó is szerintem :)

2017. jan. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!