Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kicsit testesebb fiúkról?
Nyilván sok embernek nem jön be a testesebb/macisabb/stb. alkat, de másoknak meg pont hogy igen. Az már más kérdés, hogy akiknek ez nem jön be azok sokszor nem tudják ezt kulturált keretek között közölni. Megint más kérdés, hogy a testesebb srácok egy része pedig nem tudja elfogadni magát és/vagy nem tudja elviselni az elutasítást. Pedig ha eleget keresgél az ember igenis talál magának való partnert, aki úgy szereti ahogy van.
Én amúgy macis vagyok és nekem is bejönnek az ilyen srácok (is), nálam a testsúly nem kizáró ok.
Ha amúgy a kérdező csak egy kis súlyfelesleggel rendelkező átlag testalkatra gondolt, akkor bocsi a hosszabb írásért, de igazából amit írtam az ugyanúgy minden a "normálistól" eltérő testalkatra vonatkozik. :D
Az hogy kicsit testesebb azt lehet több féle képpen is értelmezni. Én úgy értelmezem, hogy van rajta egy kicsi túlsúly. Ez pedig nekem szexy. Nem szeretem a nagyon véknyakat. Bár nekem ami bejön a legjobban az az alapból izmos egy kicsi túlsúllyal.
Ha az erősen túlsúlyos vagy elhízott kategóriára gondolsz, na az nagyon nem jön be.
Nehéz így megmondani, ahhoz látnom kellene, mert sok más tényezőtől függ. Helyes-e, szimpatikus-e az arca... stb.
Egyébként így önmagában nem kizáró ok.
Ha valakinek van pl.: pocakja az egy bizonyos szintig még vonzó is szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!