Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakoriak a meleg 16-17-18-19 évesek Budapesten?
Figyelt kérdés
Már régóta keresek olyan fiúkat, hol találnék?2016. júl. 5. 18:38
1/13 anonim válasza:
Csak pár ezren, pár tízezren lehetnek...
De ha 25-30-40-50 éves vagy, akkor persze kisebb az esélyed hogy ilyen fiatal srácokat találj.
2/13 A kérdező kommentje:
közel sem vagyok hozzá :D
2016. júl. 5. 18:42
3/13 anonim válasza:
Netes partnerkereső oldalakon próbálkozz. Hol máshol?
4/13 anonim válasza:
Pedig akadnak. Csak sajna a 90% link:(
5/13 anonim válasza:
Az utcán szétnézve úgy látom, hogy ennek a korosztálynak minimum a fele az.
8/13 anonim válasza:
Én sohasem tudom megâllapítani valakiről, hogy meleg-e, vagy nem. De szerintem azért vannak bőven, ha nem is csak ebben a korosztályban, de a huszonévesek között talán több van. :)
9/13 anonim válasza:
Hat eleg csaloka, mert en ugy vettem eszre, hogy neha mar a hetero sracok oltozkodese jobban hasonlit a melegekere:D de mondjuk azert szoktam latni eleget, bar en inkabb a huszas korosztalyt nezem meg
10/13 anonim válasza:
Nézzétek meg a 90-es évek fiatal ruhaviseletét, lehet rajta röhögni. Mégse voltak melegek. Nem lehet a divattal összeegyeztetni a melegséget...
Az meg megint hülyeség, hogy ma többen vannak, semmivel sincsenek többen, csak a net miatt az emberek látószöge kinyílt (csak sokaknak az agyuk kapacitása hozzá nem) így megtudták hogy léteznek, eddig meg max csak hallott róluk vagy ismert egyet.
Más a divatb*zi, lett egy réteg aki felkapta divatból, de azért ők nincsenek olyan sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!