Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este 10-kor meg fogom simogatni a rövid sortos, meztelen combú, biszexuális pénztárosfiú lábait a kisboltban, amikor a kasszánál fizetek. Hogy kezdjek neki?
Hát részben az, amire számítottam. Zárás előtt tíz perccel értem oda, csak én voltam már vásárolóként a boltban, rajtam kívül senki. Ő egy farmer minisortban ült a kasszában, az arca elég fáradt volt. Amikor fizetni mentem, és ő beütötte az általam vásárolt élelmiszerek árait, a következőt mondtam neki:
- Kérdezhetek tőled valamit? Tök jó ez a sortod, hol vetted?
- Már nem emlékszem, azt hiszem, a Zarában.
- Tényleg nagyon jó kis sort. Amúgy direkt vásárolsz ilyen rövid sortokat? Már máskor is megfigyeltem, hogy eléggé sokat megmutatnak a lábadból a sortjaid.
- (nevetés) Miért, ez téged zavar?
- Ellenkezőleg, inkább tetszik. Jó ötletnek tartom, hogy ilyen rövidke sortokban jársz, mert eszméletlenül jó lábaid vannak.
- Huhh, este tízkor ilyen bókot még nem kaptam. Pláne egy másik férfitól.
- Jobban örülnél, ha egy nő mondta volna ugyanezt a lábaidról? Biztos örülsz, ha egy nőnek megtetszik a lábad.
- Örülök, hogy tetszik a lábam a nőknek. Is. A nőknek is.
- Is?
- Igen is.
- Tehát annak is örülsz, ha megtetszik a lábad a férfiaknak is?
- Miért ne örülhetnék?
- Akkor most a bókommal szereztem neked egy szép estét!
- Abszolút! Nagyon jólesett a bókod. (nevetés)
- Talán még szebbé is tudnám ezt az estét varázsolni. Mi lenne, ha a bók mellé simogatást is kapnál?
- (nevetés) Érdekes egy fickó vagy te, hallod! S mit akarsz megsimogatni?
- Hát a gyönyörű combodat, ha megengeded.
- (nevetés) Esküszöm, ilyen élményem még nem volt, pedig már nyolc hónapja itt dolgozom. Most erre mit válaszoljak?
- Mondjuk mondj igent!
- (nevetés) Tesó, nekem nincs időm most simipartira, zárnom kell és bevételt számolnom.
- (szomorú arc) Egy röpke tíz másodperces simit sem engedsz meg?
- Na jó, egy öt másodperceset, hogy ne tarts rossz kereskedőnek. Tessék, simogasd meg!
(Éppen kétszer húztam végig a puhhhhha combjain a kezem, amikor ezt mondta):
- Ennyi elég. Vége a gyereknapnak. A kívánságod teljesítettem, most sipirc, mert zárni szeretnék.
Én erre gyorsan kikotródtam a boltból. Ez volt a ma este története. Mit szóltok hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!