Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma este 10-kor meg fogom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este 10-kor meg fogom simogatni a rövid sortos, meztelen combú, biszexuális pénztárosfiú lábait a kisboltban, amikor a kasszánál fizetek. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 16:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Sose voltam normális. De bejövök a fiúnak, mert a múltkor is megsimogatta a hátamat és végig a lábaimat bámulta. Én meg az övéit faltam a szemeimmel.
2016. júl. 3. 20:47
 12/35 A kérdező kommentje:
Indulok a kisboltba. Kezdődik a lábsimi-akció!
2016. júl. 3. 21:23
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsian várjuk a fejleményeket! :))
2016. júl. 3. 21:43
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy ment? :D
2016. júl. 4. 00:32
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Na??? MEsélj csak!!
2016. júl. 4. 00:33
 16/35 A kérdező kommentje:
De kíváncsiak vagytok! Mennyire részletezzem?
2016. júl. 4. 00:33
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen meséld el hogy mi történt. 😊
2016. júl. 4. 01:18
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el az egészet!! Mindent tudni akarunk!!!
2016. júl. 4. 01:23
 19/35 A kérdező kommentje:

Hát részben az, amire számítottam. Zárás előtt tíz perccel értem oda, csak én voltam már vásárolóként a boltban, rajtam kívül senki. Ő egy farmer minisortban ült a kasszában, az arca elég fáradt volt. Amikor fizetni mentem, és ő beütötte az általam vásárolt élelmiszerek árait, a következőt mondtam neki:

- Kérdezhetek tőled valamit? Tök jó ez a sortod, hol vetted?

- Már nem emlékszem, azt hiszem, a Zarában.

- Tényleg nagyon jó kis sort. Amúgy direkt vásárolsz ilyen rövid sortokat? Már máskor is megfigyeltem, hogy eléggé sokat megmutatnak a lábadból a sortjaid.

- (nevetés) Miért, ez téged zavar?

- Ellenkezőleg, inkább tetszik. Jó ötletnek tartom, hogy ilyen rövidke sortokban jársz, mert eszméletlenül jó lábaid vannak.

- Huhh, este tízkor ilyen bókot még nem kaptam. Pláne egy másik férfitól.

- Jobban örülnél, ha egy nő mondta volna ugyanezt a lábaidról? Biztos örülsz, ha egy nőnek megtetszik a lábad.

- Örülök, hogy tetszik a lábam a nőknek. Is. A nőknek is.

- Is?

- Igen is.

- Tehát annak is örülsz, ha megtetszik a lábad a férfiaknak is?

- Miért ne örülhetnék?

- Akkor most a bókommal szereztem neked egy szép estét!

- Abszolút! Nagyon jólesett a bókod. (nevetés)

- Talán még szebbé is tudnám ezt az estét varázsolni. Mi lenne, ha a bók mellé simogatást is kapnál?

- (nevetés) Érdekes egy fickó vagy te, hallod! S mit akarsz megsimogatni?

- Hát a gyönyörű combodat, ha megengeded.

- (nevetés) Esküszöm, ilyen élményem még nem volt, pedig már nyolc hónapja itt dolgozom. Most erre mit válaszoljak?

- Mondjuk mondj igent!

- (nevetés) Tesó, nekem nincs időm most simipartira, zárnom kell és bevételt számolnom.

- (szomorú arc) Egy röpke tíz másodperces simit sem engedsz meg?

- Na jó, egy öt másodperceset, hogy ne tarts rossz kereskedőnek. Tessék, simogasd meg!

(Éppen kétszer húztam végig a puhhhhha combjain a kezem, amikor ezt mondta):

- Ennyi elég. Vége a gyereknapnak. A kívánságod teljesítettem, most sipirc, mert zárni szeretnék.

Én erre gyorsan kikotródtam a boltból. Ez volt a ma este története. Mit szóltok hozzá?

2016. júl. 4. 01:36
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nos.. cuki.. viszont később még folytatni kell ezt :D
2016. júl. 4. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!