Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Kívánom a szomszed fiut.
20/F
2016. jún. 29. 23:38
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogyan kívánod. Ha szexuálisan, akkor lehet, hogy biszex vagy, nem mindenképpen meleg. Ha izgultál már rá lányra is, vagyis azt szoktál, nem fiúra, akkor biszex vagy, nem meleg. A sráccal meg dumáld meg, ha jóban vagytok.
2/5 anonim válasza:
Nem akarásnak nyögés a vége,szóval sok sikertxdd
3/5 anonim válasza:
Nem csak szellemileg langyos. Mert nem sikerül berakni egy homoszexualitással kapcsolatos kérdést, a megfelelő kategóriába.
4/5 anonim válasza:
" de szeretnem ha nem lennek meleg, mert akkor ebbe a nagy melegbe nagyon melegem lenne szerintem, mondjuk az utobbi idobe telen nem faztam :/ "
Ezen felnevettem. Aztán jelentettem.
3 Lehetőség adott.
1. A kérdés a nem megfelelő kategóriában van.
( Humorban a helye )
2. A kérdés csupán kitaláció. ( Unalom céljából )
3. A kérdés komoly, csak kevés az intelligencia hányados, vagy fiatalkor miatt, vagy pszichés betegség miatt. Ez esetben én kérek elnézést, és válaszolok a kérdésre.
Ha meleg vagy, csak a fiúk izgatnak fel szexuálisan.
Ha biszexuális vagy, akkor mindkét nem.
A melegek ugyanúgy érzékelik a hőt, mint bármely más ember. A meleg szó a Homoszexuális szó szinonimája.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!