Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Planetromeoról mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Planetromeoról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
2016. jún. 29. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem ismerem de elég hülye neve van csórinak
2016. jún. 29. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem ér semmit...

A tagok ritkán járnak fennt. Sokkal hamarabb lehet itt találni vmi helyes pasit :)

Keresel vkit ? :P

2016. jún. 29. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ott találtam fiúm.
2016. jún. 29. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott találtam párt. Szerintem jó, csak ez is társkereső oldal, kitartás kell hozzá és nem árt ha ki tudod szűrni korán a hülyéket.
2016. jún. 29. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerélményeim voltak.
2016. jún. 29. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én személyesen jobban szeretek ismerkedni.:)

Múltkor többen is megakartak hívni italra.

16/f

2016. jún. 30. 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok sőt túl sok a kamu vagy az inkorrekt ember. Pl küldesz képet de ő nem. Undorítóak!
2016. jún. 30. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
98%

Én azt tartom undorítónak, hoy nem raknak ki lépet megukról vagy olyan kép van kint amin a feje nem látszik. Az ember, hogy ismerkedjen egy olyannal akinek még a fejét sem látja. Jó vannak olyanok akiknek az nem olyan lényeges,de nálam az az elsődleges szempont. Aztán ott van még, hogy nincs képe, de kiírja, hogy csak olyanok írjanak neki akiknek van és akkor ő is küld OMG agyhalal. Kérdezem én, hogy akkor mi van, ha küldök neki képet és mikor megkapom az övét nem tetszik? Minek húzzuk egymás idejét. Lehetne annyi az emberekben, hogy ha már felregigsztrál egy ilyen oldalra vállalja fel az arcát.

Sry a hibákért, de telóról vagyok

2016. jún. 30. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8as azért nem raknak ki képet mert nem akarják hogy az ismerősei véletlenül megtudják hogy ők fent vannak ilyen oldalakon.. tudod a mai társadalomban főleg az országban nem igazán kedvelik a melegeket, biszexuálisokat.. pedig nincs azzal baj ha valaki nyitott más dolgok iránt is :)
2016. júl. 1. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az arckeppel kapcsolatban: en azert nem rakok ki olyat, mert szegyenlem a melegsegem. Szerintem a tarsadalom nagyja nincs tul jo velemennyel a melegekrol, nem akarom, hogy a romeos sracok az ismeroseiknek mutogassanak, hogy "figyelj o meleg, lattam a romeon".

Marmint persze arckepet elobb-utobb ugyis kuldok, de azert mas ha mindenki latja aki csak akarja, meg ha csak az az ember akinek elkuldod. Raadasul csomo buta srac van, ha ramir valaki azert tobbnyire meg tudom mondani az iraskepebol, hogy ertelmes-e vagy egy buta segg srac:D

2016. júl. 1. 02:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!