Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Planetromeoról mi a véleményetek?
Sztem nem ér semmit...
A tagok ritkán járnak fennt. Sokkal hamarabb lehet itt találni vmi helyes pasit :)
Keresel vkit ? :P
Én személyesen jobban szeretek ismerkedni.:)
Múltkor többen is megakartak hívni italra.
16/f
Én azt tartom undorítónak, hoy nem raknak ki lépet megukról vagy olyan kép van kint amin a feje nem látszik. Az ember, hogy ismerkedjen egy olyannal akinek még a fejét sem látja. Jó vannak olyanok akiknek az nem olyan lényeges,de nálam az az elsődleges szempont. Aztán ott van még, hogy nincs képe, de kiírja, hogy csak olyanok írjanak neki akiknek van és akkor ő is küld OMG agyhalal. Kérdezem én, hogy akkor mi van, ha küldök neki képet és mikor megkapom az övét nem tetszik? Minek húzzuk egymás idejét. Lehetne annyi az emberekben, hogy ha már felregigsztrál egy ilyen oldalra vállalja fel az arcát.
Sry a hibákért, de telóról vagyok
Az arckeppel kapcsolatban: en azert nem rakok ki olyat, mert szegyenlem a melegsegem. Szerintem a tarsadalom nagyja nincs tul jo velemennyel a melegekrol, nem akarom, hogy a romeos sracok az ismeroseiknek mutogassanak, hogy "figyelj o meleg, lattam a romeon".
Marmint persze arckepet elobb-utobb ugyis kuldok, de azert mas ha mindenki latja aki csak akarja, meg ha csak az az ember akinek elkuldod. Raadasul csomo buta srac van, ha ramir valaki azert tobbnyire meg tudom mondani az iraskepebol, hogy ertelmes-e vagy egy buta segg srac:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!