Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan "jelek", amelyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan "jelek", amelyek alapján meg lehet állapítani, hogy a férfi meleg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nem épp a legelmésebb kérdés ez, de van egy férfi, akiről abszolút nem tudom a szexuális orientáltságát. Bármiből rájöhetnék, hogy meleg-e? Én nő vagyok, és vonzódom is hozzá nagyon, viszont nemrég egy fiú ismerősöm azt mondta rá, hogy tuti b*zi. Mondjuk ő eleve mindenkivel rosszindulatú, de azért elültette a bogarat a fülembe, hogy mi van, ha tényleg meleg. Szerintetek hogy jöhetnék rá? Milyen egy meleg férfi viselkedése? Tudom, hogy nyilván mindenki más és más, csak érdekelnek a tapasztalatok.

Közeledni sajnos nem nagyon tudok hozzá, de ez kissé bonyolult jelenleg.

Előre is köszönök minden jóindulatú, releváns választ!

24/L

2016. jún. 22. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

#6 Ring a csípő... Megszédítő...

Csak veled, csak velem táncoljál!

2016. jún. 24. 23:13
 12/15 anonim válasza:
90%

Szerintem a 4-esnek van igaza.

Ha lehajol elöttem egy nő bármien ruhában is muszály oda néznem.

De a melegek nem a hajolgató nőket nézik hanem azt ha egy férfi hajol le előttük.

De lehet csak én vagyok ilyen perverz és figyelem azt habár én nem érzem annak.

2016. jún. 24. 23:33
 13/15 anonim válasza:
90%
UI:mármint a nőknél nem érzem perverzségnek.
2016. jún. 24. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Én "a másik oldalon" vagyok, férfiként többször előfordul, hogy szeretném egy másik férfiról kideríteni, meleg-e. Én is egyetértek a 4-es válaszolóval. Általában akkor derül ki, amikor öntudatlanul megnézi a lengén öltözött vagy lehajoló nőket. Ha nézelődik a nők felé, után, csak úgy, a férfiakkal meg közömbös, akkor heteró. Az, hogy feltűnően elmondja minden elhaladó nőről, hogy megdugná, közben férfiakkal flörtöl, az meg a tagadó meleg jele. Olyan is van, hogy egy férfi állandóan nőkkel lóg, de nem látod, hogy bókolgatna, flörtölne, inkább hülyülnek, ugyanazt a zenét hallgatják, ruhákról dumálnak. Barátnője nincs, és ha rákérdezed, kerüli a választ. Akkor már megfordulhat a fejedben, hogy meleg. Talán nőként egyszerűbb őszintén beszélni erről vele. Ha férfiként rákérdezel egy másik férfinál, cikibbnek fogja érezni (erősebb nem, dominancia, menőség bejátszik itt), és ha még nincs összhangban saját magával, lerázhat. A fiú ismerősöddel ne foglalkozz. Heteró férfi nagyon ritkán tudja megmondani, hogy meleg/látens meleg-e egy másik férfi. Erre a nőknek és a meleg férfiaknak sokkal több antennája van. Azt javasolnám, ne abból ítélj, hogyan gesztikulál és hogyan beszél. Nézi a melleket, a női testeket ösztönösen, vagy nem nézi.
2016. jún. 25. 09:15
 15/15 A kérdező kommentje:

De nem tudom ilyen egyszerűen megítélni, mivel jelenleg még a főnököm, aki eléggé vaskalaposnak is tűnik ilyen téren, és zsigerből elutasítja, hogy nőként kezelje az ott dolgozó nőneműeket. Az ott lévő kevesebb férfival lazább, talán kicsit közvetlenebb is, de most ez így lehet azért is, mert meleg, vagy azért is, mert nem akar pletykát, félreértést a nők részéről, stb. (Mivel nem lehet közte és a női beosztottak között semmi - illetve jó, persze a férfi beosztottakkal se, ha tényleg meleg). Mindenesetre az biztos, hogy máshogy viszonyul a két nemhez. Csak elég kétértelmű indoka lehet ennek, ahogy írtam is....

És mivel ez a szitu, értelemszerűen nem tudok rákérdezni, hogy van-e párja. Ezért tettem fel a kérdést úgy, ahogy feltettem.

2016. jún. 25. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!