Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan 18-25 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan 18-25 éves meleg srác aki nem cyak szexelni akar?

Figyelt kérdés
Van olyan fiú akivel lehet beszélgetni kettesben és nem vetkőztet rögtön? Akivel lehet kirándulni sportolni hülyéskedni, akivel ki lehet feküdni éjjel nézni a csillagokat moziba járni? Aki nem egy hímringyó akiről hirtelen el sem tudod dönteni h fiú vagy lány.

2016. jún. 21. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
van csak van barátom
2016. jún. 22. 23:00
 12/17 pschmith ***** válasza:
100%
Igen létezik, s remélem hogy még van más is mert nekem is szükségem lenne valakire ;)
2016. jún. 23. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Huu, de jól hangzik, főleg a csillag nézegetés, főleg mert imádom őket, amikor az ég tiszta és szinte beleszédülök amikor nézem őket, télnél meg nincs tisztább égbolt soha, sajna olyankor elég hideg van, a mozi nem annyira érdekelne, persze van hogy pár filmet csak ott néznék, mert wow, ezt nem szabad máshogy megnézni csak NAGYBAN :D a sportra rá kéne szoktatni magam, persze nem mondom, hogy nem csinálok valamit, mert mindenki csinál valamit, valaki a gép előtt az ujját gyurja, valaki az alvásból jó sportoló, én meg biciklizni szoktam, oda fele mindig lassan, mert hát... ráérünk nem hell sietni, úgy hogy lehet gyönyörködni a tájban, érezni a friss levegőt, meglesni a nálam sokkal többet sportolók testét :') ki mászni az árokból mert annyira figyelek valakit hogy az útra már nagyon nem, haza fele meg már tudom mit láttam ugyhogy zuuum tekerni mint az állat :D :p az életmódon is igyekszem változtatni, mostanában, valami edzést kéne csinálni, de nem csak azért, mert akkor könyebb ismerkedni és bevallom az izmosak kinek ne tetszenének, tisztelet a kivételnek (bár izmos jó képű is lehet szexmániás önelégült tahó deeee! Tisztelet a kivételnek :D ismét) hanem azért, mert tényleg igaz, hogy éljünk az egészségért, mert növelhető vele az önbözalom ami nekem nem annyira van, gondoltam majd ezzel két legyet ütök egy csapásra, jól fogok kinézni és egészséges leszek, motivált és lesz önbizalmam, najó... ez több volt mint kettő, de akkor meg mindenképpen elkéne kezdeni, hm... Szerintem 99%-ban nem a kérdésre válaszoltam :'D na mind1, de semmi pánik ide biggyesztem, azt az 1%-ot :D szóval hogyne lenne, de bocsi már alakulóban van 1 kapcsolatom, tudod nagyon kelendő áru a rendes, kedves, odaadó, normális, fantáziadús (mert hát a szex ugye attól lesz izgi), kicsit dilis, kíváncsi minden félére, jha meg elfogadó :D mert hát senki sem tökéletes és beismerem az ego is jelen van valamilyen mértékben, de én irtam, hogy senki sem tökéletes :p és mondok valami őszintét, egy jó beszélgetés után mindig eljutok a naaaagy 18+-os témához, hogy a fene egye meg, ez a téma annyira titkos hogy muszáááj megkérdezni ezt-azt :D viszont ami tény hogy kivel irkálsz ilyenekről, mert míg egy szexmániás az egy naagy "küggggy képet a f@aszodról" szöveget ír, mert többre nem képes :D és ha nem küldesz akk megy a f@aszba, szó kincse se túl nagy áh macerás, addig én inkább EROTIKÁRÓL szeretek regényeket írni :D na ez az ami nem mindegy, szerintem :D
2016. jún. 23. 04:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Asszem termeltem betűt rendesen xddd előző vagyok
2016. jún. 23. 04:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok 21F
2016. jún. 23. 05:19
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Imádtam az egyik évfolyamtársamat. Csinos, sportos, jóképű. Hosszú, plátói szerelem volt. Haverkodtunk, miközben zabálta a nőket.

Másodév végén rámkacsintott, hogy lenne kedvem egy Tisza túrára vele?

Naná, hogy igent mondtam. Bár azt hittem kiugrik a szivem a helyéről.

Na, ott volt minden ilyen. Éjszakai csillagnézés, együtt evezés, együtt ökörködés, együtt gitározás, szalonnasütés, együtt alvás.

Volt "masszírozd már meg a derekamat meg a fenekemet, mert kikészült a sok kajakban való ücsörgéstől" :-)

Azt hittem többször is, hogy ott helyben elolvadok.

Nagyon jó érzékkel kacérkodott velem. Én meg élveztem az együttlétet vele. Minden pillanatát.

Mondjuk néha szabályosan a vízbe kellett meneküljek lehűteni magam, olyan merevedésem volt.

Persze a hőségre fogtam.

Az utolsó este éjszakai fürdőzésre hívott.

Sosem felejtem el azt az éjszakát.

Addig a napig nem is hittem magamról, hogy 6 orgazmusra is képes vagyok...

2016. jún. 23. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is itt vagyok

21F

2016. szept. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!