Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív melegek, miért vagytok gyakran femininek?
Nem. Ha fiútestbe született lánynak érznénk magunkat akkor transszexuálisok lennénk.
Egyszerűen csak van akinek feminim a személyisége ennyi.
Nekem alapból ilyen a testem is.. Alacsony, vékony, nehezen szőrösödő, babaarcú vagyok, ezek ellen nem nagyon tudok tenni, de nem is nagyon zavarnak. :D
A viselkedésemet pedig tudom kontrollálni, tehát ha azt akarom, hogy ne tűnjek femininnek, akkor nem tüntetem fel magam annak. :D
16/F
Személy szerint, nekem így természetes. Már ovi óta ilyen vagyok. A tesztoszteronban nincs hiányom, de mégis feminim vagyok.
A többi emberrol nem tudok szólni. Ismerek maszkulin passzívokat és még nálam is feminimebb aktívokat.
Neeem. :)
A homoszexualitás önmagában az egészséges szexuális magatartás egy variációja, míg a "fiútestbe született lány érzése" az ún. nemi szerep diszfória kategóriába tartozik, amely hivatalosan is betegség (döntően nem értek vele egyet, de van néhány eset, amely már valóban pszichiátriai betegségszámba megy-mondom ezt objektíven, minden előítélet nélkül, nincsenek előítéleteim, mert minek, nem az én dolgom, és jogom sincs másokat sértegetni-mivel én sem tűröm).
15/passzív f :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!