Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Két aktív férfi hogyan játszha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két aktív férfi hogyan játszhat egymással?

Figyelt kérdés
Ha két aktív srác - esetleg az egyik heteroszexuális, csak épp nincs barátnője - ismerkedik meg, és szexre kerül a sor, milyen módszerek vannak egymás kielégítésére? Kerültetek már ilyen helyzetbe?

2016. jún. 18. 12:11
1 2
 1/15 kovpet ***** válasza:
91%
Szopni az aktívak is szoktak szeretni.
2016. jún. 18. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

"esetleg az egyik heteroszexuális, csak épp nincs barátnője "

Ilyen nincs.. Ha hetero nem fog pasival együtt lenni

2016. jún. 18. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs most partnerem, de egy jó kis kölcsönös szopásba benne lennék egy fiatal, kedves, bpi. sráccal...
2016. jún. 18. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vagyok és a barátom is aktív. A terv az volt, hogy keresünk passzívat anális szexhez, de nem akartuk, hogy még valaki belépjen a kapcsolatunkba, így megegyeztünk hogy kipróbáljuk milyen ha ő passzív, milyen ha én. Meglepően jól sikerült, úgyhogy nálunk így megoldódott a probléma, egymással unik vagyunk már mindketten.
2016. jún. 18. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Hogy játszhat? Gazdálkodj okosan, Monopoly, sakk, foci, kosárlabda stb stb stb. Légy kreatív.
2016. jún. 18. 22:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg marad az orál, ha azt szeretik egyáltalán vagy verik egymásnak, de ez nem az igazi. vagy keresnek 3-ikat.

Én passzív vagyok és voltak két aktív játszótársa, ki akartam próbálni két pasival, ők meg d*gni. Többször is megismételtük, de aztán szakítottak, hogy ezért vagy másért nem tudom.

25/f

2016. jún. 19. 09:56
 7/15 A kérdező kommentje:

Nekem is az orális szex jutott eszembe, de ismerek olyan srácot, aki nem szeret szopni. Fura nekem is, de tényleg nem szereti.

Láttam a neten zselés művaginát, ezt a videóban két srác is tudta dugni egyszerre. Izgalmas lehet, ahogy a két farok simogatja egymást, meg romantikus is, ha misszionárius pózban van a két férfi. :o)

2016. jún. 19. 10:33
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
Nekifutasbol vagjatok egymast pofán baseball utovel tuti orgazmus
2016. jún. 19. 20:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira esetlen 2 pucér kanos ember, hogy nem tudnák kielégíteni egymást, akkor még éretlenek a szexhez.
2017. nov. 7. 12:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Kardoznak egyet. Véletlen nincs barátnőjű hetero nem fog melegedni.
2017. nov. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!