Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác fehér övet visel, akkor eléggé "meleggyanús"?
Mint pl. 0:24-től: https://www.youtube.com/watch?v=GCJGTO84KwY
Hetero fiúk, nektek van fehér övetek?

A videón szereplő fiú meleg, DE z nem jelenti, hogy egy fehér övtől meleg lesz valaki.
Sokszor kérdezik gyikon, hogy van-e olyan jel, amiből biztosan lehet tudni, hogy valaki meleg.
Nincs.
Sokáig a szivárvány színekkel próbálkoztak, de egyrészt a meleg szimpatizánsok is használták, másrészt sokan nem értették a jelölést, ezért például Lily Allent is tévesen melegnek nézték.
Bocs, de nincs egyezményes jel, és nem is valószínű, hogy lesz.

5-ös.
Pont azt írtam le előtted, hogy nem lehet.
Többek között azért, mert nem terjednek úgy a hírek. A legnagyobb média figyelmet a terrorcselekmények jelentik, de azok sem jutnak el egységesen mindenhová, hiszen vannak olyanok, akiket a hírek nem érdekelnek, nem használnak, facebookot, stb..
Most azt mondod persze, hogy az vessen magára, de ez nagyon nagyfokú hibaszázalékot okozna a képleted egységesítésében, hiszen-ahogy Lily Allennel már példáuloztam-véletlenül felvehetik heterók is, és rögtön dől a képlet.
De azért is, mert minden ízlés dolga, ha valami jól néz ki, azt heterok is hordani fogják, ha meg ronda, akkor a melegek egyáltalán.
Az egész csak akkor működhetne, ha a nyugati kultúrában (ez rengeteg, de sajnos ez a minimum)MINDENKI tudja ezt az infót.
És mivel a szexuálisan érettek csoportja kb. 5 évenet jelenősen változik, erről is felvilágosítást kellene tartani az iskolában, vagy az anyukák erre is tanítsák a gyerekeiket, mint arra, hogy gombolkozni fentről lefelé kell, és x ruhadarabot csak egy meleg visel.
Na, erre a bigott vallásos szülőt nem veszed rá, az fix, és hogy a tanterve nem kerül bele, azt is garantálom.
Egyszerűen LEHELETEN, hogy egy ilyen jelzést elterjeszteni.
Érted már, miért nem lesz ilyen?

Én meleg vagyok és fekete övem van...jujj, ne! Túl heterosan öltözködök! :O
Most komolyan. Tudom, hogy Magyarországon élünk, de azért ez a 21. század. A sztereotípiákról rég el kellene feledkeznünk...Mellesleg a fehér öv sose volt "meleg".
Ha szivárványos karkötőt vagy G.A.P.-os(Gay And Proud=Meleg És Büszke) felsőt visel, akkor lehetne arra következtetni, hogy az illető meleg.(De akkor is lehet, hogy pl szereti a szivárványokat, támogatja a melegeket vagy a szobatársa pólóját kölcsönvette stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!