Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire megvetendő, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megvetendő, ha egy kisebb városban élek annak ellenére, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és hát az a helyzet, hogy a mai napig egy 70 ezres lélekszámú városban élem az életemet. Ez mennyire elítélendő a társadalmi felfogás szerint? Egyébként meleg vagyok és hát fogalmam sincs, hogy mondjam el az embereknek, hogy ,,villamos-szűz" a fenekem. Pedig ülnék ezeken a csodálatos tömegközlekedési eszközökön, azt hallottam, kényelmesebbek mint a buszok, csak a város kis területe miatt nem éri meg a helyi önkormányzatnak villamoshálózatot kialakítania. Köszönöm a segítséget!
2016. jún. 15. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod elmondani , kecskére káposztát (?)
2016. jún. 15. 07:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
??
2016. jún. 15. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezért elítél, az zakkant.

Te meg valszeg egy troll vagy, kérdező.

2016. jún. 15. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nwm az, és nyilván nem te vagy az egyetlen.
2016. jún. 15. 08:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben az! Melegek nem élhetnek kisebb városokban... A kérdést se értem, miért ne lakhatnál ott?
2016. jún. 15. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő, viszont rengeteg dologról maradsz le. A melegbárok egyáltalán nem olyan helyek, amilyennek a média ábrázolja...

Meg őszintén szólva nem értem, hogy a villamos-szűz alatt az anális szexre utalsz vagy a tényleges villamoson való utazásra?

2016. jún. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!