Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívok! Szerintetek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívok! Szerintetek milyen legyen a Passzív?

Figyelt kérdés
Hogyan viselkedjen, mik legyenek a szokásai, mit vártok el tőle!?

2016. jún. 11. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a passzívoknak ideje emancipálódni és tüntetni a kapcsolaton belüli erőszak ellen xD

Mi sem szeretjük a vakkomondort,maradunk a cicáknál xDd

2016. jún. 12. 16:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Engem is megleptek a válaszok egy része. [passzív vagyok]
2016. jún. 12. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve,aki korlátozni akarja a másikat sz nem alkalmas kapcsolatra.

Nem sok tapasztalatom van,de a melegek azt vettem észee jobban szeretik a szabadságot,sokan ezért is nem akarnak komoly kapcsolatba bonyolódni,mert annak csak a korlátozás a vége.

Én nem hiszek abban h egy életen keresztül le lehet élni valakivel egy életet,azért nem is értem,hogy jön ahhoz valaki,hogy engedelmességet vár.Nem a kutyája vagyok a másiknak..

Minél jobban korlátozni akarod a másikat,annál jobban menekúlni fog...

2016. jún. 12. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, h egy passziv fiut korlatozni kene. Minden embernek kell a szabadsag. Az meg, hogy engedelmes legyen, az meg nekem ugy hangzik, mintha vkit porazra raknek. Szerintem ez kifejezetten undorito dolog, hogy vkit birtokolni akarnak. Attol meg, mert "alarendelt" a szexualitasban, es feminimebb tipus, attol meg ugyanugy kell vele viselkedni. Aktivkent inkabb kedveskedni kene egy passzivnak, hiszen tobb fenomen van bennuk, azaz csokit viszel neki/viragot... Nem kell a passzivnak semmilyen "ruhat" sem felvennie, viselkedjen ugy, ahogy o szeretne.

16/f/uni

2016. jún. 12. 17:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó szépen leírta. Köszönöm 😊😊
2016. jún. 12. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, hűséges és szeressen nagyon. Néhány válaszolónak inkább egy beszélni nem tudó, ketrecbe zárt, szexrabszolgára van igénye, mintsem egy párra.

Sokkoló!!!

2016. jún. 12. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Legyen aranyos,bújós,merjen velem kommunikálni,és persze szeressen. Meg engedje hogy kimutassam a szeretetem.
2016. jún. 12. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!