Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini meleg/bi fiúk nektek milyen korosztály jön be?
Figyelt kérdés
Tényleg gáz, ha vki húszas évei végén is még tinikkel akar összejönni? Egyszerűen velük érzem jól magam és jókat tudunk nevetni, stb. Mások mint a korombeliek. Meg tetszenek is. Csak egy csomóan azt mondják esélytelen, meg hogy ez gáz. Ti mit gondoltok?2016. jún. 10. 20:21
1/14 anonim válasza:
Nekem eddig csak 30 feletti fiúim voltak. 18/f/passzív
2/14 anonim válasza:
Èn érettebbnek vallom magam a koromnál, nehezen jövök ki a korosztályommal. Én max egy 16+os érettel jönnék össze, vagy 18+ossal. De max 25-ig mennék el, hogy korlátaim is legyenek.
16/f
3/14 anonim válasza:
Nekem a saját korosztályomtól kezdve a harminc pluszosokig jönnek be a pasik 😄
4/14 anonim válasza:
Engem is a tinik vonzanak...
Pedig 37 vagyok...
( és keresek is partnert éppen... )
5/14 anonim válasza:
Nekem a saját korosztájom tetszik azaz.. 16 alatt
15/f
6/14 anonim válasza:
Nem volt még párkapcsolatom, de attól függ, lehet egy 30 év körüli is jóképű. De 30 felettivel már nem jönnék össze, nagynak érzem a korkülönbséget. Bár jelenleg még bármilyen párkapcsolat féleségtől tartok.19/f
8/14 A kérdező kommentje:
Lakatoenszesz te mindig azt irod amit a masik hallani akar es aztan kiderul hogy hazudsz! Nem ertem ebben mi a jo?!
2016. jún. 12. 07:39
9/14 anonim válasza:
Nekem a nálam fiatalabb korosztály jön be. 22/F
10/14 anonim válasza:
én 37 vagyok.
A lények hogy 25 allatt legyen.
Nem tudom miért de ök jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!