Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond ha azt vallom, hogy a homoszexualitás nem természetes hanem inkább elfogadott dolog?
3-as vagyok.
Az emberi társadalom elenyésző hányada meleg. Feltételezhetjük, hogy a homoszexuálisoknak nem lesz gyerekük, családjuk (ami persze nem szükségszerűen igaz), viszont még akkor is lényegesen kevesebb meleg van, mint meddő/steril ember, vagy azok, akik nem akarnak és/vagy nem tudnak gyereket vállalni.
Összességében a fajra nincs hátránnyal a homoszexualitás.
Arról nem is beszélve, hogy nem kell mindenkinek gyerek, egyszerűen vannak, akik marhára nem alkalmasak szülőnek, de annyira mindenkiben benne van ez a szüljél, csináld fel az asszonyt, minél több gyerek kell, bármi áron!! Ennek semmi értelme.
Én csak azt nem értem, hogy például azok a heteroszexuális emberek, akiknek tényleg egyetlen céljuk a szaporodás, nem dolgoznak, nem csinálnak semmit, segélyeken élnek, az miért van feljebb helyezve, mint a homoszexualitás?
Vagy a konzervatív nézetek miért „természetesek”? Hiszen az az egyed, amely nem képes a változó körülményekhez alkalmazkodni, elpusztul (persze, nem fog elpusztulni, csak megkeseríti a saját életét)
#12: Mutáció hiányában még mindannyian az óceánban úszkálnánk ősprokariótaként.
Az evolúció kísérletezik mindenfélével.
Ilyet kijelenteni, hogy a férfi-nő kapcsolatán túl minden beteg és kész, elképesztően nagy ostobaságra vall.
Az Animal Planetten volt egy olyan műsor, ami az állatvilágban előforduló homoszexualitással foglalkozott.
A következő példákkal támasztották alá azt a tényt, miszerint az állatok nem csak fajfenntartás céljából párosodnak:
1. Egy kínai állatkertben egy homoszexuális keselyű pár (h+h) (tudniilik a keselyűk egész életre választanak párt) kiköltött és felnevelt egy keselyűcsibét, miután az anyja elhagyta.
2. A vadonban és állatkertekben egyaránt megfigyelték, hogy hím medvék egyedül neveltek bocsokat. A bocsok úgy kerültek a hím medvékhez, hogy a bocsok anyja elpusztult, vagy az nem volt képes tovább nevelni(pl. egy másik hím medvével került szembe, aki elüldözte a bocsokat és az anyát fedezte).
3. Több állatfajról forgattak olyan felvételeket, ahol egy leszbikus, meleg pár próbált tojást, kölyköt lopni (pl. pingvinek, ludak, hattyúk, papagájok, bonobó majmok, őzek, szarvasok)
#18:
A te állításod, miszerint „búzának lenni akkor sem normális” sincs bizonyítva. Nem is tudod bebizonyítani, mert lehetetlen. Ez egy szubjektív vélemény.
Számomra a homoszexualitás a normális, és ha fizetnének sem nyúlnék nőhöz, mert undorodom tőle, és az én szememben a heterok furcsák és nem normálisak, hogy lefekszenek a másik nemmel. Ez van. Ki hogy látja.
Az egy dolog, hogy a heterok vannak többségben, de nem kéne ennyire igyekezni visszaszorítani egy olyan jelenséget, ami NEM ÁRT nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!