Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi meg a meleg kollégám, hogy a harisnyás
lábait simogassam?
Figyelt kérdés
Én heteró vagyok, a leginkább nők harisnyás lábait szeretem simogatni. Sajnos már régóta nincs barátnőm. A munkahelyemen az egyik férfikollégámnak, akiről tudjuk, hogy meleg, nemrég trombózisa volt, azóta mindkét lábán harisnyát kell viselnie. Többször is kértem, hogy hadd simogassam meg a harisnyás lábait, ha már női harisnyás lábakat nem simogathatok, de ő mindig - igaz, finoman, udvariasan - elutasította a kérésemet. Azt hittem, a melegek szeretik, ha egy másik férfi simogatja a lábukat. Miért nem engedi, hogy - amikor kettesben vagyunk az irodában - megsimogassam a harisnyás lábait? Csak annyi lenne az egész, hogy ledobja két-három percre az öltönynadrágot, belepakolja a harisnyás lábait az ölembe és kész. Ennyit nem képes megtenni, ha már úgyis meleg?
3 Lehet van pasija, aki ha megtudná beverné a képed ^^
2016. jún. 3. 17:19
2/11 anonim válasza:
Pfhu bazze, de beteg vagy!!
2016. jún. 3. 17:29
3/11 anonim válasza:
Ember, nem lehetsz heteró ha erre van igényed .
2016. jún. 3. 17:37
4/11 anonim válasza:
Nem hetero, hanem harisnyaszexuális.
2016. jún. 4. 00:59
5/11 anonim válasza:
Ja,szóval egy betegségből adódó viseletben te szexuális fantáziát látsz.
Neki nagy eséllyel nem kellemes,hogy ezt kell viselnie,mert a betegségre emlékezteti,nem is akar rágondolni se arra,hogy rajta van.
Kb olyan,mintha egy asztmás lánytól kérnéd el az inhalátorát,hogy abba dugd a nemiszervedet...
Nem szexi.....
2016. jún. 4. 03:08
6/11 anonim válasza:
és mi lenne ha egy olyan nő kérne meg téged hogy kényeztesd akit te nem szeretnél?
tudod attól még hogy meleg nem fogja minden pasi felizgatni..és ez csak az egyik oldala a dolognak, mert tömérdeknyi oka lehet miért nem szeretné hogy simogasd.
2016. jún. 4. 07:06
7/11 anonim válasza:
"Többször is kértem, hogy hadd simogassam meg a harisnyás lábait, ha már női harisnyás lábakat nem simogathatok"
Ezek után még akkor se hagynám ha bejönnél egyébként. Ha ló nincs, jó a szamár is mi?
2016. jún. 4. 08:16
8/11 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: te nem vagy hetero
2016. jún. 5. 11:19
9/11 Mivanveletek? válasza:
Meg lehet azért utasít el,mert ha nem is tudatosan,de sugárzod felé az álláspontodat..Miszerint: "Ennyit nem képes megtenni,ha már úgy is meleg.." és ezt érzi..Szóval te még egoista vagy és nem nézed Őt semmibe sem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!