Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya arc + szép test, nagy szerszám?
Ha egy fiúnak szép izmos teste van és nagy szerszáma, de nem valami szép arca, gáz-e vele együtt járni? Így nyilván mindenki tudja, hogy csak a teste miatt vagyok vele. Nem?
Ha neked az a véleményed róla, hogy csúnya az arca és csak a farka és teste miatt vagy vele, akkor az gáz, igen.
A meleg közösséget pont azért tartják sokan züllöttnek és alkalmatlannak a házasságra, mert sokan állnak közülük így a párkapcsolatokhoz.
A véleményem az, hogy csak az idejét rabolod a srácnak, ha ilyen véleménnyel vagy róla. Jó testű, nagyfarkú srácokat találsz egy éjszakára is érzelmi kötelékek nélkül.
hát nekem jobban számít az arc, mint a test vagy a farokméret
24, aktív
Van ilyen. Középsuliban osztálytársak voltunk egy sráccal, aki sosem tetszett, csúnyácska az arca, viszont köztudott volt, hogy rendszeresen edzi magát, és hát párszor láttuk is, hogy milyen szép teste van. Utolsó éven a banketten egy asztalhoz kerültünk mi ketten, így aztán kicsit mélyebben megismertük egymást, hiszen nem sokat beszélgettünk korábban. A vacsora után még meghívott egy pezsgőre, hogy megünnepeljük a sikeres 4 évünket. Sikeresen lekéstem az utolsó buszomat, úgyhogy nála aludtam... hát, aludnom nem nagyon kellett. :DD
Kiderült, hogy nem csak a teste szép, odalent is nagyon rendben volt, ráadásul eszméletlenül jól csinált mindent. Sajnos aztán nem úgy alakult a kettőnk dolga, hogy többször is megismételjük, járni pedig egyszerűen nem tudtam volna vele csak a szex miatt.
Ha létezik ilyen, nekem írjon. Elég ha csak a farka szép. Vonz az ilyen.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!