Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csúnya arc + szép test, nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya arc + szép test, nagy szerszám?

Figyelt kérdés

Ha egy fiúnak szép izmos teste van és nagy szerszáma, de nem valami szép arca, gáz-e vele együtt járni? Így nyilván mindenki tudja, hogy csak a teste miatt vagyok vele. Nem?

[link]

2016. máj. 29. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén én les*arnám..
2016. máj. 29. 10:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak mert a heteró világban ha egy bombanő egy öreg csúnya férfival van, akkor mindenki azt mondja, hogy csak a pénze miatt van vele.
2016. máj. 29. 10:03
 3/8 anonim válasza:
100%
Az illetővel kell tudatnod, hogy csak a teste érdekel, és akkor nincs gáz.
2016. máj. 29. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha neked az a véleményed róla, hogy csúnya az arca és csak a farka és teste miatt vagy vele, akkor az gáz, igen.

A meleg közösséget pont azért tartják sokan züllöttnek és alkalmatlannak a házasságra, mert sokan állnak közülük így a párkapcsolatokhoz.

A véleményem az, hogy csak az idejét rabolod a srácnak, ha ilyen véleménnyel vagy róla. Jó testű, nagyfarkú srácokat találsz egy éjszakára is érzelmi kötelékek nélkül.

2016. máj. 29. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem jobban számít az arc, mint a test vagy a farokméret

24, aktív

2016. máj. 29. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Középsuliban osztálytársak voltunk egy sráccal, aki sosem tetszett, csúnyácska az arca, viszont köztudott volt, hogy rendszeresen edzi magát, és hát párszor láttuk is, hogy milyen szép teste van. Utolsó éven a banketten egy asztalhoz kerültünk mi ketten, így aztán kicsit mélyebben megismertük egymást, hiszen nem sokat beszélgettünk korábban. A vacsora után még meghívott egy pezsgőre, hogy megünnepeljük a sikeres 4 évünket. Sikeresen lekéstem az utolsó buszomat, úgyhogy nála aludtam... hát, aludnom nem nagyon kellett. :DD

Kiderült, hogy nem csak a teste szép, odalent is nagyon rendben volt, ráadásul eszméletlenül jól csinált mindent. Sajnos aztán nem úgy alakult a kettőnk dolga, hogy többször is megismételjük, járni pedig egyszerűen nem tudtam volna vele csak a szex miatt.

2016. máj. 31. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
A képen látható bármit csinálhatna velem
2022. dec. 11. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha létezik ilyen, nekem írjon. Elég ha csak a farka szép. Vonz az ilyen.

29f

2022. dec. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!