Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem?
'Olyan' értelemben szinte már csak a férfiak érdekelnek.. Ha nőre kezdek el fantáziálni akkor is előbb-utóbb átmegy a dolog abba, hogy magamat képzelem a nő helyébe.
Viszont a dolog végeztével undorítónak találom..
A fiú ismerőseimre képtelen vagyok 'olyan' szemmel tekinteni..
A lányok érdekelnek, de mint fent említettem bizonyos módon egyre kevésbé..
Elég zavaró ez a dolog..
Nagyon fiatal vagyok, szűz, nem volt még senkim... Valószínűleg az idő előrehaladtával változnak a 'gondolataim'?
"Nagyon fiatal vagyok, szűz, nem volt még senkim..."
És meg is válaszoltad az alap kérdésed. Az agyad próbáld modellt felállítani afelől, hogy melyik nemmel izgatóbb/élvezetesebb a szex és mivel gyakorlati tapasztalatod nincs, nem lehetetlen, hogy beleuntál az alap "heteró" fantáziáidba.
Nem azt akarom ezzel sugallni, hogy gyorsan szaladj dugni, de próbáld feldobni legalább a masztit. Keresd meg a fétised, stb.
Az egyébként, hogy bűntudatot/undort érzel utána, az inkább társadalmi elvárásokból fakad, mintsem ténylegesen valós érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!