Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég alacsony,173 centiméter vagyok. Ez melegeknél számít valamit?
Figyelt kérdés
Passzív vagyok:)2016. máj. 19. 18:00
11/16 anonim válasza:
Én 190 vagyok, de nekem semmit nem számít a magasság. Szerintem vannak sokkal fontosabb külső és belső tulajdonságok is
27f
12/16 anonim válasza:
Én 163 cm vagyok,últkor láttam egy tőlem alacsonyabb fiútxdd
27/d
13/16 anonim válasza:
Ha tényleg passzív vagy, akkor nem hiszem. Én szeretem, ha a passzív alacsonyabb, és/vagy állva is viszonylag kicsi a pénisze. Egyrészt gyakorlati szempontokból, jó átölelni teljesen például, és ez könnyebb, ha ő a kisebb termetű. Másrészt azért is izgató, mert az ilyen méretbeli különbségek felerősítik a szerepeket. ;)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam:) azok a dolgok amik egyeseknek bejön az rám igaz:D
2016. máj. 21. 20:28
15/16 anonim válasza:
én is csak 175-176 centi vagyok :D
16/16 anonim válasza:
Szerintem igen is számít. Én csak 170 cm magas vagyok, s sokszor kapom az elutasító válaszokat egy randi alkalmával, hogy túl alacsony vagyok, a képeken magasabbnak tűnök.
36/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!