Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Dechatlonban az eladó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Dechatlonban az eladó fiúkat külső alapján felvételiztetik?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy arányban van közöttük helyes fiatal srác. Ezért merült fel bennem ez a kérdés.

2016. máj. 16. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha milliókat akarnak bukni munkaügyi pereken, lehetséges. Egyébként kétlem.
2016. máj. 16. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is észrevettem már,hogy a Decathlonban nagyon helyes fiúk vannak :P
2016. máj. 16. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mi egyszer diákmunkáért mentünk oda, én mehettem, de haverom nem :D bár ez valószínűleg csak véletlen volt
2016. máj. 16. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Farokméret alapján van a felvételi, akinek 16 cm-nél nagyobb, jóképű és izmos, az fel van véve...
2016. máj. 16. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze nyilván nem ez a felvételi kritérium, de akkor is érdekes, hogy sem kövér, sem baltaarcú fiú nincs közöttük. Egyikőjüket sem lökném ki az ágyamból. És mind fiatal. A lányokat nem figyelem.
2016. máj. 17. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azert gondold vegig logikusan. Hol lenne hiteles, ha egy sport áruházban elhizott emberek arulnanak? Szerintem azert valamennyire figyelnek erre, nyilvan nincs felveteli kritériumok között, mert erosen diszkriminatív lenne, de nem kell megindokolni, miert nem vesznek fel vkit..
2016. máj. 19. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
télleg elég helyes srácok dolgoznak ott, nyilván aki felvételizteti van szeme és meleg :b
2016. máj. 21. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!