Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Hogy szoptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Hogy szoptatok először?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokra gondolok akik fiatalon, idegen férfit. Milyen körülmények közt? Milyen volt? stb. Sztorikat várom

2016. máj. 15. 15:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát, idegent soha. Pasimat életemben először. Kapcsolat volt, nagy szerelem.
2016. máj. 15. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
A fb-n akadtunk egymásra, kiderült hogy egészen közel lakunk egymáshoz. Még aznap elmentem hozzá és egymás után kétszer megszopatott. Nagyon boldog voltam hogy végre nekem is sikerült
2016. máj. 15. 15:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Hány évesen?
2016. máj. 15. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Ez aranyos.

Érdekes de az én pasijaim orállal soha nem érték be...kellett nekik a d-gás is. Anélkül nem élvezték a dolgot, mindig azt mondja a pasim az olyan mintha félig sexelne.

2016. máj. 15. 15:47
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
14 voltam,első egy 16 éves pasival volt. Elmentem hozzá,szinte még a házban sem voltam már tuszkolta a számba a farkát. Kanos volt,kb 2 hete nem verte ki és nem volt senkivel. Meg ígérte,hogy kiveszi mielőtt elmenne,de nem vette ki és hát egy jókora adagot kaptam a számba így elsőre. Aztán még kétszer történt vele hasonló,aztán végeztünk. A legújabb pasim egy 28 éves😄
2016. máj. 15. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Még nem szoptam le senkit a srác akivel voltam azt mondta hogy vagy megdug vagy szopat és a dugásnál maradtunk...de jó lenne már valaki előtt térdelni... Győr környéki vagyok:)
2016. máj. 15. 20:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy akar dugni valaki, hogy előtte hozzá se érjen a partner szája a farqhoz? Ez fura.

Én passzív vagyok, és a pasim először a kényeztetést szereti aztán megdug. Közben smaci ezerrel, símogatás, jó ez nem alkalmi az biztos.

2016. máj. 15. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen 16 éves srácot
2016. máj. 16. 06:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen nyilvános wc-ben és nem tudom a korát,mert csak átdugta a farkát az elválasztón levő lyukon...
2016. máj. 16. 08:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen, egy házibuliban, akkor ismertem meg a srácot 18 éves volt, többiek elvonultak másik szobákba, mi ketten a házigazda hugának szobájába aludtunk. Elkezdett kutakodni a lány cuccai között, aztán az egyik szexi fehérnemű szettet egy szexi miniruhával felvettem poénból, persze engem izgatott, ő meg elkezdett poénból fogdosni, én meg bele mentem a játékba, elkezdtem húzni az agyát, majd amikor odadörgöltem a popsim a farkához, éreztem, hogy elég kemény neki, elég részeg volt meg kanos, nem kellett neki több amikor el akartam távolodni tőle, visszahúzott magához,magához szorított elkezdte a nyakamat puszilgatni, farkát meg ha tudta volna ruhán keresztül már belém nyomta volna, aztán megfordított lesmárolt,miközben a fenekemet markolászta, ekkor már tudtam, hogy nem csak játszik, kicsit megszeppentem fogta a kezemet és rátette a farkára, simogattam, neki kicsit aztán már csatolta ki az övet elővette én elkezdtem verni neki, aztán kérdezte, hogy nincs-e kedvem bekapni is, kedvem volt de egy kicsit féltem, letérdeltem, már tolta is a számba, bele élvezett, fura volt és izgató. Utána a szüzességemet is elvesztettem, aznap este, elővett egy gumit, hogy most én jövök, elkezdett nyalni teleköpdösött ujjazott, aztán megdugott, ami néha fájt néha jó volt, így kezdődött minden.

25/f

2016. máj. 16. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!