Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nagyon helyes fiúba, aki engem lenéz, de nagyon kívánom a testét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 21:01
2/17 October15 válasza:
1.: Nem, a szopást annak hívják amit nem fog csinálni. Ezt masztinak hívják. :D
Kérdező:
Akkor most szerelmes vagy, vagy rá vagy izgulva? Mert a kettő nem ugyanaz.. tudom 14 éves planktonoknál igen de nálunk embereknél nem.. :D
Értem én, hogy van viszonzatlan szerelem a világon de, hogy lehet vkit szeretni aki konkrétan lenéz? :D Vagy szimplán rosszul használod a szót.
4/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen imádom azt a fiút és bármit megtennék neki.
2016. máj. 10. 21:10
5/17 anonim válasza:
most erre milyen választ vársz? de tényleg...mit lehet erre mondani... felejtsd el
7/17 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jön a kérdéshez.
Amúgy 28 vagyok
2016. máj. 10. 22:16
8/17 anonim válasza:
Hány éves a fiú,akibe szerelmes vagy?
9/17 A kérdező kommentje:
24 vagy 25 éves, nem tudom pontosan. A legsármosabb fiú akit valaha is láttam.
2016. máj. 10. 22:29
10/17 anonim válasza:
Lenéz? És ezek után is szereted? 😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!