Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként elmentem masszázsra és masszázs közben felállt a farkam teljesen, úgy masszírozott fazon. Ti engednétek, hogy több is történjen?
Egy valamit nem értek. Miért jutott az eszedbe, hogy engednéd, hogy esetleg több is történjen, ha te hetero vagy?
És miért érdeklődsz ez esetben a meleg masszőrök iránt? Utolsó, te is tán hetero vagy csak szívesen könnyítenél más férfiakon.:D
# 12
Vagyok és azt nem szemrehányásként mondtam, hogy nem vagy hetero. Csak szemet szúrt, hogy te olyan könnyen kijelentetted, hogy nem vagy meleg. Szerintem hetero sem vagy, de ebben semmi de semmi baj nincsen.
Egy hetero férfi nem elégít ki más férfiakat szimplán kedvességből. Én, ha magamból indulok ki én homoszexuálisként tuti nem csinálnám nőnek, sőt a fenekét sem masszíroznám. Ha nekem csinálná nő én szintén nagyon kellemetlenül érezném magamat.
Szóval szerintem biszexuális az, aki férfiként férfiaknak szerez szexuális örömöt és az is, aki erre vágyik. Nem véletlen tanultad ki ezt a szakmát és csinálod is.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!