Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen srácok jönnek be nektek?
Hat ha beleszeretsz valakibe akkor tokmindegy...
De akibe en szerelmes vagyok o picit borostas, magad, vekony szalkas teste van es awwww imadom a szemeit😍😍
Borosta bejön. Izmos. Nem jön be a nagyon vékony. Intim szőrzete nincs. 28-35 körül legyen.
25/F
Izmosabb borostás 25-40 közöttiek.
43/N
bejön a borosta, a magabiztosság, humor, jó kiállás. nálam ne legyen vékonyabb, se alacsonyabb. nem jön be a nagyon vékony, legyen erősebb testalkata, mint nekem. de ne husis. szőrtelen és a pár centi szőr is bejön ha nyírva van. és mondjuk 20-30ig
22, passzív
Nekem a zöld és barna szeműek jönnek be a legjobban.
Barna haj előny,borosta nem feltétel,de ha van egy kicsi az plusszpont. Szálkásabb legyen,se ne vékony se ne túl izmos .
És ne legyen csupasz,legyen rajta mindenhol szőr ahogy az egy pasin teljesen normális. Persze ne dzsungel,de egy kicsi a minimum mindenhol,még a farka környékén is.
23/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!